daniwin, Само се заяждам, не си ли личи?
daniwin, Само се заяждам, не си ли личи?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Привети отново и от мен! Чета ви тук и не мога да се начудя... Джордж, прав си! Що пък да не опиташ! Един познат вече е с три пъти и половина по-голяма сума от бонусните 100 и миналата седмица беше на 28 точки.... Въпросът е да търгуваш и да правиш оборот! Ама внимавай със спредовете. Правят малко номера с рекотиране, ама то къде ли го няма по бъкетите... айде, успех! Не е невъзможно! Не е и за всеки! Но от опит глава не боли - аз се мъчих и едва докарах акаунта на 170 долара и оттам рязко надолу - нещо като риъл демо хаха... далече съм от 50те точки цел, но пък се радвам като изкарам, и се радвам, даже и когато изгубя - щото кво губя![]()
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Maguet, Привет Маги,
Ще видиш тази вечер как ща направим и точки и парички там![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Maguet, Виж какво прави кивито......
http://forex.tradingcharts.com/chart...%20Dollar.html
Вече сме на плюс...... много на плюс
Ако не се повърне до час-два, де.....
Maguet, Виж какво прави кивито......
http://forex.tradingcharts.com/chart...%20Dollar.html
Вече сме на плюс...... много на плюс
Ако не се повърне до час-два, де.....
1,292 в 23:05????
1,29376 е входът... къде видя плюсове ... и с 35 пипса спред...![]()
Maguet, много се мята ту нагоре, ту надолу...... ама надежда, мерак.... де ги забравяш?
Знам ли и аз...
Като гледам, още първата седмица ще чукнем 50те точки и оттам нататък ще имаме интерес вече да трупаме над стотеУспех!
Maguet, Сега целта е да направим точките, дори с цената на загуби в акаунта..... после почваме с паричките![]()
Тактика![]()