albagpipe,
aз рекох че си със $1200 напред от днес само
aко не - в скоро време и това да ти се случи...
albagpipe,
aз рекох че си със $1200 напред от днес само
aко не - в скоро време и това да ти се случи...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
albagpipe (04-04-2013)
Добре, че не ме поздрави... напротив трябваше - в ПЪЛЕН пост съм - хранителен, креватен и спален - даже и не спя. особено последната нощ ... като видях случайно какви ги върши йената на ранина и приключих със спанетоСега вече съм принудена да го наруша тоя пост, че е застрашено здравето ми. Пуснах ви вече песничка за Лека нощ и след малко се запътвам към страната на сънищата, че не издържам вече, утре пак имам важни задачи извън форекса, няма да имам азиатска сесия тази вечер. пък и достатъчно се напечелих днес, горе-долу де... че и аз имах малко проблема с обемите като Алба.
Последна редакция от Eli2356 : 04-04-2013 на 23:42
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сериозно ли постиш,толкова усърдно.....................Добре, че не ме поздрави - в ПЪЛЕН пост съм - хранителен, креватен и спален - даже и не спя. особено последната нощ ... като видях случайно какви ги върши йената на ранина и приключих със спанетоСега вече съм принудена да го наруша тоя пост, че е застрашено здравето ми. Пуснах ви вече песничка за Лека нощ и след малко се запътвам към страната на сънищата, че не издържам вече, утре пак имам важни задачи извън форекса, няма да имам азиатска сесия тази вечер. пък и достатъчно се напечелих днес, горе-долу де... че и аз имах проблема с обемите на Алба.
Я, добре че спомена - проверих, и на мен са ми го превели.Пък ако можеше и рекотиране да няма ...
----------
Ми ... само виртуално го нарушавам - като черпят колегите тука с разни лакомства... какво да правя - отказва ли се на колега... приемам от кумова срама... извън форума повече се старая.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, успех..................
Eli2356 (04-04-2013)
Ми ... само виртуално го нарушавам - като черпят колегите тука с разни лакомства... какво да правя - отказва ли се на колега... приемам от кумова срама... извън форума повече се старая.
Eli2356,добре правиш,
хубаво е доброволното ограничаване на телесните ни потребности от време на време Отношение:![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добро утро и успешна търговия днес ,аз ще пасувам тъй като изчезвам към то пловдив
Добро утро ,
успешен ден и от мен
--------------------------------------------------
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Добър ден от мен
Успешен да е за всички
При мен за сега е добре![]()