сега що ме ядеш немоем те разбере....
==========================================
сега що ме ядеш немоем те разбере....
==========================================
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Ми то май така ще стане, егати шиша на х1 графика
----------
Ново дъно със няколко пипса, ама тука здравата го накупиха... та да видим
![]()
И ся кво? Шиш нагоре, шиш надолу и стойна по средата. Тва ли му беше силата? Този път нищичко не спечелих. Добре е поне, че не изгубих.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (04-04-2013)
мара Фицка....на тоя пробив тотал щета ли ще му пишеш...нагоре до къде ти са очакванията...
<< ordo ab chao >>
Не бе КУЧИК !!!
Лафа да върви пък може да
се роди некоя идея за вход!!!
Ти ся не се обиждай.
В мен няма лоши чувства!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++
ПРАСЬО аз къси бичих и дългите ги пропуснах засега.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z (04-04-2013)
да ма видиш че и аз не съм с лоши чувства....
2805 2834 2879 дневни екстремуми 2760 2908
ПП и аз оттървах дългото...![]()
<< ordo ab chao >>
ПРАСЬО евро>йена напълно навакса скуиза,
дали евро>долар малко не изостава, че да
му вленем душманската????![]()