Отговор, нито една от посо4ените защото са против х4 и дневна графика!
----------
Съгласен съм теб, който има време и възможности да седи по цял ден на графиката , и да играе на малките графики да бъде волята му.супер са ти сделките, ама мисля, че всичко зависи от стратегията и от това кой какво търси и се чувства добре....
1,5к пипове може и на малките фреймове да се събират....
аз като привържаник на малките фреймове мога да ти кажа, че има двойки дето в рейндж правят по 60-тина пипа....на ден....да не говориме в силните дни, дето е/й прави и по 300 пипа...
и тия пипове та и повече могат се събират за месец и от малките фреймове....
просто ти ако за месеца имаш 10-15 сделки, някой ще има 100-150.....
което не е много....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
pechenia,
по графиката на AUD/USD
ако не ти избие стопа (или не пробие над 1.05) - да вярвам ли, че целта ти е минимум 1.035 ...скромни 120 пипса ?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а така, алби, кво стана? пак я оплескахме
добре де, на 4ч си имаме тренд нагоре, и се очаква завършването му. На дневна сме в един много широк рейндж, който предполага, че би трябвало да стигнем горната му граница. Каква ще е логиката на дневна и 4ч да търсим къси, и ако има такава, какъв е входа на 1ч, защото явно не е дивергенция.
оопс, забравих да благодаря за отговора - тенкю
Последна редакция от Happy68 : 02-04-2013 на 15:10
ако правилно съм разбрал от анализа на Печения - КРАТКОСРОЧНИТЕ му прогнози за залатото са 1530... ако е така, както казва, че среброто следва златото и обратно - това следва да понижи и цената на среброто...
мисля, че Печения търси перфектния вход за НАГОРЕ там...
дали там вече ще се потвърди дъно (ако не сме го стигнали вече) е друг въпрос!
всеки инвеститор/спекулатор знае кво се прави ако цената е стигнала дъно ....
аз лично не спекулирам със сребро и злато...
по други причини - за мен цената е само нагоре!
друг е въпроса колко грозно се манипулира цената на ценните метали от големите банки... нали се сещаш ако отърват пак ситуацията като от преди 1.5 години - на къде евентуално ще се развият нещата ???
Последна редакция от MAMYTA : 02-04-2013 на 15:16
Не каза само коя година ще се ка4ва среброто а май тоя дето проветрява устата ще е някой друг...
Хах.. както е тръгнало да се ка4ва ще ми направи дупка на монитора от долния край
----------
Знаеш как работи нашта фирмаТая двойка е много тромава последните няколко месеца, но смятам 4е до към 1.0000 може да избута, Ако гледам дневната графика, до 1.010 спокойно може да докара за 1 месец. Ще видим, а Стопа който в момента ми се полу4ава е 20 пипса, с вход на 1.0460 и стоп на 1.480 таргет 200-300 пипса си е добре .Пък тя тая позиция хляб не иска
Аз между другото я отворих за да пока жа на колегата евентуален вход много беден стоп
Гледам сте отворили инвеститорските графики
Такава позиция с 20 пипса стоп не я виждам да оцелее.
pechenia,
аз освен да добавя, че заради моята несигурност и невежество бих си преместил стопа още 15-20 пипса по-нагоре над предния Swing High...
Иначе си прав - по дневна и аз виждам рейнджа от 1.06 - 1.00
Прав си, там е правилния стоп, аз съм сложил компромисния ама мисля и с нея да си я изкарам, предвид нежеланието да продавам тука,Суапа хи4 не ми харесва , ама здраве да е
MAMYTA (02-04-2013)
печения, на мен няма ли да ми отговориш? що ме пренебрегваш?
добре де, на 4ч си имаме тренд нагоре, и се очаква завършването му. На дневна сме в един много широк рейндж, който предполага, че би трябвало да стигнем горната му граница. Каква ще е логиката на дневна и 4ч да търсим къси, и ако има такава, какъв е входа на 1ч, защото явно не е дивергенция.
оопс, забравих да благодаря за отговора - тенкю
Happy68, Възмутена съм и аз такава липса на възпитание, хайде като за сефте му прости, че може да е нервно момчето че му е заминало стопчето на озито.