Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Седмичен Анализ 1-5 април
ЕUR/USD
Очаквам тази седмица да тества нивото 2650-2680, От което да стане ясна съдбата на еврото.При пробив по дневна графика и затваряне под 2650 предполагам че ще има още една меча свещ след което ще се качи до 3130-3150.Ако няма успешен пробив на това ниво ще даде заявка за начало на едно силно ниче движение( жълтия вариант).
GBP/USD
Тук сме в корекция по дневна графика , може да си корегира още , понеже не знам колко ще корегира ще изчакам пробив за сега за да покаже край на корекцията .Да направи нещо от този род, ако ли не зрител за сега.
Eur/Jpy
Тук очаквам тест на розовата зона, след което ще видим дали ще се отблъсне или ще продължи на долу.Ако пробие ще има потенциал до 108-110да корегира.
Eur/AUD
Тук нещата идват към края на корекцията според мен. Идеалното място за вход ще бъде 1.2170 на дългосрочни покупки.Възможно е пазара да не даде идеален вход, ако реши да започне по рано ще трябва да видим пробив на 1.25 след което да се върне към 1.2350 от къде да му влезе, ако не ще си чакамне на 1.2170
GBP/JPY предишния анализ си е активен, очаквам понижение .
Злато: очаквам нови дъна , без промяна на анализа.
Успех!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
MAMYTA (31-03-2013)
pechenia,
ако не ти е проблем - би ли пуснал и 1 бърз анализ на среброто ???
на мен там ми е доста мътна ситуацията - ама май ще пада доста надолу...
Последна редакция от MAMYTA : 01-04-2013 на 06:33
Среброто върви ръка за ръка със златото. Разликата е че ако движенията не са породени от Новини, търговците единия ден играят злато а другия ден сребро, или обратното Ако видиш че единия ден едното е тръгнало 99% другия ден ще е второто![]()
Ето колеги на нетърпеливите от вас да покажа как се правят пипсове.Когато бързате да отворите и затворите по 5 поръ4ки на ден , какво изпускат от бързане и лутане. Ето отворена първата позиция на 20.03 малко търпение то4но две седмици и резултата е +727 пипса , Ако имате още една поръ4ка за месеца такава ето скромни едни + 1500 пипса.
![]()
MAMYTA (02-04-2013)
супер са ти сделките, ама мисля, че всичко зависи от стратегията и от това кой какво търси и се чувства добре....Ето колеги на нетърпеливите от вас да покажа как се правят пипсове.Когато бързате да отворите и затворите по 5 поръ4ки на ден , какво изпускат от бързане и лутане. Ето отворена първата позиция на 20.03 малко търпение то4но две седмици и резултата е +727 пипса , Ако имате още една поръ4ка за месеца такава ето скромни едни + 1500 пипса.
1,5к пипове може и на малките фреймове да се събират....
аз като привържаник на малките фреймове мога да ти кажа, че има двойки дето в рейндж правят по 60-тина пипа....на ден....да не говориме в силните дни, дето е/й прави и по 300 пипа...
и тия пипове та и повече могат се събират за месец и от малките фреймове....
просто ти ако за месеца имаш 10-15 сделки, някой ще има 100-150.....
което не е много....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
pechenia,
не бих била толкоз сигурна и без стоп такова търпение дори на демо не мога да имам
Не се заяждам ...но бих могла и да поспоря, колко може да се вземе от това движение за този период от време при по-защитена сметка
Признавам, че може да пропускам нещо и няма как ...разни хеджове и подобни...са ми тъмна Индия ...Иначе като приход е страхотно ...но ...
albagpipe (02-04-2013)
и пада бая чекане.................................................
----------
среброто ще се качва ба мамут...........................................
не го слушай недопечния, тоя си приказва колкото да си проветрява устата ,общи приказки от 1001 стоки![]()
Последна редакция от saxsten : 02-04-2013 на 09:13
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
saxsten,
с твоите преценки ще прогониш човека
споделя си с графики и анализи ...пък ти
Аз също чакам отговор на питането на Хепи![]()