Да надявам се да са добри приходите ти,понеже с истински полезно нещо се занимаваш,сега вече ще лягам ,ама като те засека ще ми е интересно да ми разкажеш някои неща .Хайде лека.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Винаги си добре дошъл! Приходите ми са все едно да ходя на работа със средно-статистическа заплата. Макар че има и доста хора, които милионери станаха от това земеделие, откакто пуснаха субсидиите.
Не само полезно, ами и приятно, нещо като фитнес сред природата.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И правилно мислиш.................................................. ................................
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
специален поздрав за АЛБАТА и hanuman...
като ви казах че ще съм на "+" тази сутрин...
дори не мисля да ги затварям
някой от първите ми Къси на USD/JPY бяха доста несериозни ... и ако видите - вместо на Шорт = точно там е трябвало да влизам на лонг... ама кво да правя - аматьорска работа ....
все пак съм сложил Take Profit 119.00 на EUR/JPY ... да видим дали до края на Ню Йорк няма да удари![]()
![]()
![]()
Последна редакция от MAMYTA : 27-03-2013 на 15:56
albagpipe (27-03-2013)
MAMYTA,
и аз съм днес на шорт-скалпи ...ама какво от това
бързо, лесно и вкусно
----------
119.00 на USD/JPY ???????????????????????????
имаш грешка май![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
MAMYTA (27-03-2013)
albagpipe,
Алба - аз не съм скалпирал - виж че най-старите ми сдeлки са от преди 2 дни...
ордерите ми от най високо са последни и са от миналата нощ...
за 119 на EUR/JPY - ще си поприказваме след около 7-8 часа... или евентуално утре по това време![]()
Последна редакция от MAMYTA : 27-03-2013 на 15:57
119 за цена на USD/JPY ли ?albagpipe,
Алба - аз не съм скалпирал - виж че най-старите ми сдeлки са от преди 2 дни...
ордерите ми от най високо са последни и са от миналата нощ...
за 119 - ще си поприказваме след около 7-8 часа... или евентуално утре по това време![]()
я пак
аз пък си скалпирам ...не мога да мисля с дни наред па дори и за демо![]()