Маги, просто не бързай и си следвай планчето и не се отклонявай от него.
Маги, просто не бързай и си следвай планчето и не се отклонявай от него.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добро утро всички Ви , дано днешния ден да е по добър от вчерашния.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да споделя как виждам днес eur usd , за сега смятам ,че ще си цикли в канал от 20 , 30 пипа след което ще продължи за дълги
Май повечето на това се надяваме! Но Новак може и да е права, че утре е ключов ден и големите рибки може да изчакат момента и да си циклим цял ден в някакъв рейндж. Не съм силна грам във фундамента, но съм склонна да й вярвам в немалка степен!
Тя май е единственият фундаменталист тук, но ни е връзвала кончето много пъти, струва ми се!
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
За сега все пак ще изчакам да видя на къде ще поеме.Не съм много по рисковете
Аз имам едни леки къси 1.3437. Стоп на 1.3450, но и аз съм за рейндж днес. Ако пробие .1.3430-25, мисля, че ще имаме тест на 1.34
Не исках да прозвуча нравоучително, аз също още доста греша,просто не бъди припряна, направи план че ще изчакаш да видиш какво ще стане със съпротивата и на първото обръщане бай.
Знаеш ги нещата, просто сега трябва да ги приложиш.
П.с.Като започнах да пиша тук, само бях чела инфо по нета, и в главата ми беше пълна каша,относно ежедневната търговия тук съм научила адски много от хора, които ми посочваха разни неща, а ако го правех сама със сигурност щеше да ми отнеме много повече време.За съжаление много от тях вече не пишат.
Айде пак назад. Втори ден си нарушавам правилата и резултата е отвратителен. Вчера ми се досвидяха 15-20 пипа, сложих далечен стоп и цяло денонощие в застой. преди малко пък като бях на плюс ми се видя малка печалбата, не си преместих стопа и ето пак се заформя дъъъъълго чакане![]()
СпокойноНе исках да прозвуча нравоучително, аз също още доста греша,просто не бъди припряна, направи план че ще изчакаш да видиш какво ще стане със съпротивата и на първото обръщане бай.
Знаеш ги нещата, просто сега трябва да ги приложиш.
П.с.Като започнах да пиша тук, само бях чела инфо по нета, и в главата ми беше пълна каша,относно ежедневната търговия тук съм научила адски много от хора, които ми посочваха разни неща, а ако го правех сама със сигурност щеше да ми отнеме много повече време.За съжаление много от тях вече не пишат.Нравоучително ми звучеше с изказването си за червените килимчета и дипломите. Не те познавах, не, че сега те познавам, но постепенно разбирам що за събеседник си във форума, и в крайна сметка знам какво ни е събрало всички тук. Аз също съм на мнение, че за 10тина дни в този форум научих доста неща, които иначе нямаше да науча, или поне не за 10 дни, а можеше и въобще да не се сетя да ги търся, да ги чета и т.н.
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett