Много трябва да ми набъбне сметката , за да си позволявам вход с такъв обем , не че не съм го правил... но си беше рисковано (поне от моята гледна точка) . Пак и говорим за 10 пипа които да ти увеличат сметката с 1% на ден.пробвай и ще видиш че не е толкова лесно
10 пипа на ден е 10 процента увеличение на капитала с който търгуваш , да го правиш всеки ден ( без изключения ) това е много трудно
и причината е проста , пазара всеки ден е различен.
днес ще направиш 15 , утре ще ти ударят стопа на 20 , и в края на седмицата ще си на 25 + ако си изкарал през останалото време.
Трудно е , не е невъзможно но е трудно .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
може би аз не съм се изразил правилнонещо не си ме разбрал , не говоря за това с колко да влезеш на пазара .
става въпрос за това до колко е възможно всеки ден да се правят 10 пипа
ако говорим за скалпиране ( а явно за това става въпрос ) тогава трябва да се търсят входове по м1 и да се прибират по 5- 8 пипа на сделка .
Не става дума за скалпиране.
Имаш да кажем 21 работни дни в месеца.
Целта е 2/3 от тях да спечелиш по 30 пипа да кажем, в 1/3 приемаме че губиш 30 пипа. Това дава средно 10 пипа на ден или 210 пипа краен резултат за месеца. Ако рискуваш 3% от капитала си в 30 пипа, то ще печелиш по 1% на 10 пипа или за месеца повече от 21%, защото всеки ден ще си преизчисляваш обема на база достигнатия баланс.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
kypa (23-03-2013), GMG (23-03-2013), Emil Enchev (23-03-2013)
чакай сега-къде пише обем, тук има само % и пипсове....
33333333333333333333
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кое не е трудно? Загубата им или печеленето им?
С 10 пипса на ден за 15-20 дена се удвоява сметка, сметни го в средносрочен план какво става. А малко хора като гледам тук удвояват сметката си на всеки 20 дни, за да предираш че е лесно.![]()
Последна редакция от kmv : 23-03-2013 на 14:02
ми аз имам ПМО от 5 пипа на сделка. От тях вадя комисионната на брокера 0.6 та идвам на 4.4 пипа на сделка. Дотук съм стигнал, боря се само за още 2 пипа ПМО и резултата ще стане космически. За съжаление само си се боря май. За съжаление в уравнението има още променливи. Макс допустима загуба на сделка и поредица загуби. Първия ми покаател е ок, втория е кофти, което не ми позволява да вдигна риска.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Най- основното е да се контролират загубите посредством контрол на риска .Големите удари идват от там.Това е и уловката ,която го превръща в комар.Пазара дава всеки ден възможност за печалба,макар и различна един ден 10 ,друг ден 100 ,но загубите трябва да са постоянно под контрол, като процент, за да излезе математически системата
е за туй трябва да си спазваш стриктно ММ..............Най- основното е да се контролират загубите посредством контрол на риска .Големите удари идват от там.Това е и уловката ,която го превръща в комар.Пазара дава всеки ден възможност за печалба,макар и различна един ден 10 ,друг ден 100 ,но загубите трябва да са постоянно под контрол, като процент, за да излезе математически системата
333333333333333333333333