Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ем като си имаш фар, ходи си го гледай дали свети .................................................. .............. А не се заяждай с такива дето не има пука за фара ти![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че нали сме свободна държава. Свободни граждани. С право на избор. Да забравим старите стереотипи. Дето задължително в соц. държавата, за да си добър гражданин, значи да работиш, значи да правиш кариера. Да се издигаш в йерархията. Сега ако искаш, заминавай за Патагония с някоя еко организация. И брой пингвините. Щом това ти е на сърце, какво толкоз. Защо на първо място поставяме парите като цел.Ох боже ... Айде давам ти 5 лева и самолетен билет за който искаш град в Англия, пък да те видим ти какво направиш ......................
Не те знам на 5, на 10 години ли си, ама като станеш на 30и имаш семейство ще те питам за каква реализация в чужбина ще мислиш ....
stargacha (20-03-2013)
През цялото време съм изказвал МНЕНИЕ,всеки сам да решава какво е най-добре за него,исках да кажа сам че в чужбина съвсем не е лесно
Тук аз слагам точка на спора от моя страна
Мераклия съм да направя нещо такова с някоя еко,или хуманитарна организация,но сега не мога никъде да мръдна,като пораснат хлапетата в зависимост от здраве и финанси бих се поразвихрил.Че нали сме свободна държава. Свободни граждани. С право на избор. Да забравим старите стереотипи. Дето задължително в соц. държавата, за да си добър гражданин, значи да работиш, значи да правиш кариера. Да се издигаш в йерархията. Сега ако искаш, заминавай за Патагония с някоя еко организация. И брой пингвините. Щом това ти е на сърце, какво толкоз. Защо на първо място поставяме парите като цел.
Никой не ги слага на първо място, но не можеш да отречеш че без тях не може. Всеки, спрямо, приоритетите си гледа къде му е най-добре и да може да се издържа, за да води нормален живот. А парите които остават са за чист гивезелък (в 90% от случаите).
Нищо лично брат, каквото почукало такова се обадило, а аз мразя някой да ми се обажда ...Истината е че в Англия съм ходил само на екскурзия и ми се стори доста по-добре от БГ. Е вярно, че всички постоянно бързаха за някъде, но е нормално да нямаш свободно време, когато си на работа. Също така от приятели съм чувал че там по-лесно се живее, но повечето от тях отидоха там още като завършиха 12 клас в бг и учиха там в колеж след това. А ти в Англия какво си работил ? Щото за мен там е най-лесно да започнеш да се занимаваш с нещо свързано с туризъм (лично мое мнение)
![]()
И аз като млад все се оправдавах с децата. Нека малко да поотраснат и заминавам за чужбина. Дори от предприятието ме караха да карам второ више, на държавни разноски. Отказах. Имах тема за дисертация. Като разбрах от един колега от Университета че заплатата му е на половината на моята, и всичко отиде в кошчето.
Сега съжалявам за всички тези пропуснати възможности. Хората защитиха титли. Ходят на конференции по чужбина. А аз гоня Михаля.
Тия твои приятели там са завършили, не може да се сравняват с някой който ей така е заминал да си търси работа.Никой не ги слага на първо място, но не можеш да отречеш че без тях не може. Всеки, спрямо, приоритетите си гледа къде му е най-добре и да може да се издържа, за да води нормален живот. А парите които остават са за чист гивезелък (в 90% от случаите).
Нищо лично брат, каквото почукало такова се обадило, а аз мразя някой да ми се обажда ...Истината е че в Англия съм ходил само на екскурзия и ми се стори доста по-добре от БГ. Е вярно, че всички постоянно бързаха за някъде, но е нормално да нямаш свободно време, когато си на работа. Също така от приятели съм чувал че там по-лесно се живее, но повечето от тях отидоха там още като завършиха 12 клас в бг и учиха там в колеж след това. А ти в Англия какво си работил ? Щото за мен там е най-лесно да започнеш да се занимаваш с нещо свързано с туризъм (лично мое мнение)
Казвам "повечето". Имах един авер, дето отиде да бере ягоди 2-3 месеца. Като се върна си купи кола (ауди а4 мисля). Стоя в бг около година и като му свършиха парите пак замина. От там нататък не сме се виждали, не сме се чували. Мисля че скоро пак ще се връща само за лятото.
Не се оправдавам,ни най малко,просто се боря за оцеляване,и има някои неща които трябва да направя първо за тях,въпреки че поизкарвам на форекс не съм прокопсал,макар че се подобряват нещата.А да ходя в чужбина като гастарбайтер нямам такова намерение,макар че нищо не се знае.И аз като млад все се оправдавах с децата. Нека малко да поотраснат и заминавам за чужбина. Дори от предприятието ме караха да карам второ више, на държавни разноски. Отказах. Имах тема за дисертация. Като разбрах от един колега от Университета че заплатата му е на половината на моята, и всичко отиде в кошчето.
Сега съжалявам за всички тези пропуснати възможности. Хората защитиха титли. Ходят на конференции по чужбина. А аз гоня Михаля.