Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ъм наще общите баа
Сега вече ми се изясни, щот викам тоз известен по цял свят рибен пазар,женския, дъл ше може на дребно миди да пазарува![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Пенчев (19-03-2013)
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Коригирах се...от @2929 бях къс със стоп на 2938... и прибрах всичко щото не ме кефи пазаря нещо....За сега : Зел Кольо, дал Кольо дано тръгне след обяд...
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?