Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
greedy (18-03-2013)
така както го описа си в края на Люлин до Филиповци..............Не съм в бившите витошки села .Кварталът е хубав, наистина благоустроен и много зелен - от всички страни заобиколен с паркови зони. И понеже и бивша вилна зона, по улиците растат плодни дръвчета. Вървиш си и си късаш череши, ябълки, джанки... Абе готино си е.
И имаме канализация, да.
И за капак, живея на около 100 м от метростанция.
![]()
33333333333333333333333
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
greedy (18-03-2013)
аз ако бех на оня на мястото отма си вадя медицинско за нанесени телесни вреди....влизане с взлом...на излизане те отпирам с един винкел тройка като неизбежна защита и нахлуване в чужда собственост...и накрая те съдя и за нанесени неимуществени вреди....смъквам ти от гърба поне 10к ойро....изпращам те подут...ебентуално нахапан...и така поживо поздраво....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
КУЧИК ти пЪ де ЖЮВЕЕШ???аз ако бех на оня на мястото отма си вадя медицинско за нанесени телесни вреди....влизане с взлом...на излизане те отпирам с един винкел тройка като неизбежна защита и нахлуване в чужда собственост...и накрая те съдя и за нанесени неимуществени вреди....смъквам ти от гърба поне 10к ойро....изпращам те подут...ебентуално нахапан...и така поживо поздраво....
Поне 100К ще му вземат на ПРАСЬОКА
ама ония е бил толкоз напушен, че,,,,,,![]()
американската мечта наявеаз ако бех на оня на мястото отма си вадя медицинско за нанесени телесни вреди....влизане с взлом...на излизане те отпирам с един винкел тройка като неизбежна защита и нахлуване в чужда собственост...и накрая те съдя и за нанесени неимуществени вреди....смъквам ти от гърба поне 10к ойро....изпращам те подут...ебентуално нахапан...и така поживо поздраво...................................................... ..............................
JaY_Z (18-03-2013)
фицката (18-03-2013)
Кучик то беше шамар, а не юмруказ ако бех на оня на мястото отма си вадя медицинско за нанесени телесни вреди....влизане с взлом...на излизане те отпирам с един винкел тройка като неизбежна защита и нахлуване в чужда собственост...и накрая те съдя и за нанесени неимуществени вреди....смъквам ти от гърба поне 10к ойро....изпращам те подут...ебентуално нахапан...и така поживо поздраво....А онзи наистина искаше да заведе дело, но не стана номера, защото бяха само думи срещу думи. Куките като дойдоха, аз си бях в къщи
А тук верно за един шамар и викат полицияА ако е жена, директ арестуват мъжа, дори имаше няколко случая при които влезнаха в затвора и в последствие ги оневиниха. А иначе пандизите са пълни с такива за женски тормоз
Но ако жена те набие се счита за липса на уважение
Абе малко педалски закони, ама мен тез не ме касаят
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Браво евала,една гледка и настроението на човек веднага може да се промени
ivaceda (18-03-2013)
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Мдаааа,крадецът осъжда собственикът на магазина на 28000 долара обезщетение затова,че се е нарязал на стъклото на витрината,която собственоръчно е счупил,за да го ограби.Обяснението пред съда е,че е отивал с френски ключ в два часа след полунощ при приятелката си,за да й отпуши мивката,но се е подхлъзнал и счупил витрината.
![]()
Фибо....мибо....грънци