Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мбах сложна, сам нерви да имаш да стигнеш до края
----------
Крадът бре Реде, също толкова, колкото и американци, българи или патагонци. Но хората казват с гордост : " Аз съм циганин, аз съм испанец ". Съществува някаква старовремска циганска чест, която е страшно обаятелна и в България няма как да се срещне. Плащат си тока и водата, учат, работят и мързелуват наравно с всички останали . Не съм чул да се говори за интеграция, защото реално няма нужда от такава![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
А цивилизовано ли живеят или в катуниКрадът бре Реде, също толкова, колкото и американци, българи или патагонци. Но хората казват с гордост : " Аз съм циганин, аз съм испанец ". Съществува някаква старовремска циганска чест, която е страшно обаятелна и в България няма как да се срещне. Плащат си тока и водата, учат, работят и мързелуват наравно с всички останали . Не съм чул да се говори за интеграция, защото реално няма нужда от такава
Щото в Гепи, бяха на катуни
Tия са испански цигани:
Teзи някакви други. Странно, няма бунище да се вижда
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е как са ги възпитали техните, а ние нашите не можем?Мбах сложна, сам нерви да имаш да стигнеш до края
----------
Крадът бре Реде, също толкова, колкото и американци, българи или патагонци. Но хората казват с гордост : " Аз съм циганин, аз съм испанец ". Съществува някаква старовремска циганска чест, която е страшно обаятелна и в България няма как да се срещне. Плащат си тока и водата, учат, работят и мързелуват наравно с всички останали . Не съм чул да се говори за интеграция, защото реално няма нужда от такава
Хи хи Реде, мноо сложни въпроси ми задаваш. Тоз може и да бъде пощаден, заради чувството му за хумор, което аз лично много уважавам.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
А тия хора ся говорат ли си по конферентна връзка, някой ако я гледа да казва - мимики, жестове, попръцвания - на тоя пазар всяко нещо оказва влияние)
)
Сега ако кажеш и къде е дънцето, цена няма да имаш.
Аз дългото го турнах на 1,2975, пък дали там е дънцето...??? Да не дам фира накрая? Сомнивания появились...
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ква фира те е намерила с таз дебела сметка. И бездруго се беше примирила с мисълта и до 26 да вървиш на минус...
Ми на мен дългото ми е от 2930. Иначе сама знаеш, правилният вход беше на 2890.