Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Тя сметката е една.Поне така мисля да е една сметка за трите стратегии,не изглежда толкова страшно защото в много дни ще има не повече от 1 сделка дневно,а понякога и без сделка ще е изобщо.Но всичко е още в ума ми,може много неща да се променят докато избистря нещата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За съжаление статията вече не съществува,но от наблюденията които имам,мисля че всичко се дължи на леките познания и най-вече от лакомията,която преследва всеки от нас.
Ти докъде докара стратегията която си публикувал ?? А щеше о още две да пуснешТя сметката е една.Поне така мисля да е една сметка за трите стратегии,не изглежда толкова страшно защото в много дни ще има не повече от 1 сделка дневно,а понякога и без сделка ще е изобщо.Но всичко е още в ума ми,може много неща да се променят докато избистря нещата.![]()
![]()
Последния ми пост беше че нямам сделка която да си харесам ,вчера пак нямах ,но не ми се пишеше само да кажа, че няма да вляза.И да има още две и тях мисля да ги комбинирам да ги действам заедно в една сметка,но дотогава ще е само едната ,а по някое време ще пусна тема за втората.
А по-добре ли е за никаква печалба? Бавно, но сигурно - на тоя принцип съм аз. Бонус не съм занулявала досега, бях го намалила по едно време, но после наваксах. Но влизам с обеми спрямо капитала - няма как да се занули, даже и 1000 пипа да направи наобратно. Скоро мисля да пробвам и с по-големи обеми, че нещо много взех да познавам напоследък.
Ако произхода на капитала на сметката е проблем за внимателната търговия, внасяйте си от джобта тогава - да сте по-внимателни. Аз и при двата случая съм внимателна, разликата е, че при единия повече горчат загубите.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
cyrano (16-03-2013)
Ти добре си правиш. Аз също се дисциплинирах след като първите 3 месеца заминаха бонусите. Макар че третия ги удвоих и теглих, но след това заминаха. От тогава до сега съм доста по дисциплиниран с обемите и те се трупат, като пак има за теглене от време на времеА по-добре ли е за никаква печалба? Бавно, но сигурно - на тоя принцип съм аз. Бонус не съм занулявала досега, бях го намалила по едно време, но после наваксах. Но влизам с обеми спрямо капитала - няма как да се занули, даже и 1000 пипа да направи наобратно. Скоро мисля да пробвам и с по-големи обеми, че нещо много взех да познавам напоследък.
Ако произхода на капитала на сметката е проблем за внимателната търговия, внасяйте си от джобта тогава - да сте по-внимателни. Аз и при двата случая съм внимателна, разликата е, че при единия повече горчат загубите.![]()
Ще се научиш ти...То е добре да не се тегли, докато се натрупа някакъв приличен капитал. Иначе с малък капитал не могат да се правят големи печалби - правопропорционални са, ако се спазва мъни мениджмънт, ако не се спазва, най-вероятно скоро или няма да има достатъчно маржин за търговия или ще се занули.
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То се трупа от новите бонуси де. С добро темпо, особено последните месециЩе се научиш ти... То е добре да не се тегли, докато се натрупа някакъв приличен капитал. Иначе с малък капитал не могат да се правят големи печалби - правопропорционални са, ако се спазва мъни мениджмънт, ако не се спазва, най-вероятно скоро или няма да има достатъчно маржин за търговия или ще се занули.![]()
Поне при Инстата няма да оставям не изтеглени печалби
![]()