Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
nnikos (16-03-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм пробвала досега как е от телефона, но мисля да пробвам, не за друго - да видя въобще ще се вижда ли графиката на малкото екранче. Предварително знам обаче, че няма да го е, даже и както казва Хануман за някакви сделки, за който предварително съм измислила вход. По-скоро може да стане за затваряне на сделки, пуснати от компа.
Hanuman, само не ми е ясно как ще се издебне (сетъпа за) вход на малкото екранче?
----------
... и си влязъл с голям обем спрямо акаунта. Че на Инстата лотовете са с една 0 по-малки от стандартните и може с доста мижави обеми да се влиза, макар че и печалбите ще са такива, но и загубите.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
то проблема са загубите, влизам с необоснован ММ, после тръгвам да избивам загубата и край...![]()
Хаха. Просто нямам възможност да съм на компа точно когато е най-хубавото време за търговия. Вече и за донаглеждане не искам да го ползвам....стопа като си е на мястото няма страшно. Те и кифлите не се лъжат вече толкова лесно, ще гледа как мигат числата на телефона точно 3 минути, после ще ти види колата и ще си направи извода.....като види, че си скъсан и да и говориш за wall street....файда...![]()
Eli2356 (16-03-2013)
Ми аз не казах ли същото? За да няма край, и обема и избиването на загубите трябва да са много добре премерени, макар и за по-малки печалби.
Може и да се мерят много - да са с неголям обем за по-сигурно, да няма после хър-мър... А като натрупаме по няколко хиляди (незанулени), може и с по-голям.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 16-03-2013 на 12:02
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Така е ,с малък акаунт искаме големи печалби,в смисъл осезаеми да можеш да изтеглиш някой лев и да си доволен,а то не става с малък акаунт,един път ще се получи един път не.Колкото и да си говорим за 2% риск, със 100 долара като искаш да изтеглиш поне 100 забравяш всякакви разумни правила.
----------
По голям ефект с мадамите ще има ако въобще не си вдигаш телефона,да разбере че предпочиташ нея,и да я слушаш като говори ,но така че и тя да знае че я слушаш,но всичко това действа най-добре ако и колата си я бива и джоба те накланя на една страна.Хаха. Просто нямам възможност да съм на компа точно когато е най-хубавото време за търговия. Вече и за донаглеждане не искам да го ползвам....стопа като си е на мястото няма страшно. Те и кифлите не се лъжат вече толкова лесно, ще гледа как мигат числата на телефона точно 3 минути, после ще ти види колата и ще си направи извода.....като види, че си скъсан и да и говориш за wall street....файда...![]()
Нагласи си стратегията спрямо времето с което разполагаш, по-добре една успешна сделка седмично, отколкото няколко на загуба.Хаха. Просто нямам възможност да съм на компа точно когато е най-хубавото време за търговия. Вече и за донаглеждане не искам да го ползвам....стопа като си е на мястото няма страшно. Те и кифлите не се лъжат вече толкова лесно, ще гледа как мигат числата на телефона точно 3 минути, после ще ти види колата и ще си направи извода.....като види, че си скъсан и да и говориш за wall street....файда...
За кифлите си прав, превърнали са се в самоходни калкулатори![]()
Лесно,стига да е такъв сигнала че да е лесен,и за разпознаване и за виждане на малък екран,зависи какво се ползва,с една комбинация от 2-3 индикатора няма да има никакъв проблем,стига да не чертае дивергенции,
Вие пък искате хем малък акаунт, хем големи тегления. По-добре да изтеглиш мечтаната печалба след няколко месеца, отколкото да почваш всичко отначало и то пак с малък капитал. Не може на гол тумбак чифте пищови.Така е ,с малък акаунт искаме големи печалби,в смисъл осезаеми да можеш да изтеглиш някой лев и да си доволен,а то не става с малък акаунт,един път ще се получи един път не.Колкото и да си говорим за 2% риск, със 100 долара като искаш да изтеглиш поне 100 забравяш всякакви разумни правила. .............![]()