Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
вътре съмпускай - да ти видя "шортите" на Йената...
цял ден ще ми я чакаш да пада![]()
![]()
http://store.picbg.net/pubpic/1E/9D/...ab0cb71e9d.png
уф, затворих 0,03 и изместих стопа ...но да видим ...няма да е без хич и на минус ...пък какво ще се случи ...не беше много за влизане ...по пуста краста![]()
Ами кой ти ги дава 10 пипса по 0,3 .....
Идеалка....
Гледам и обема си пооправила
Задобряваш
Оферта... ако си сигурна в посоката обаче !!
защо не пробваш да добавяш по малко към сделките вместо да затваряш частично...???
при условие че си мръднала стопа и си на + .... знаеш за кво ти говоря...
Стига с тоя страх и да си преебаваш позициите като ги орязваш така....
Ама ти си знайш...
Гледам - на М1 си майстор... аз там не пипам...под М5 не падам... за 10 пипса - дори платформата не отварям
![]()
albagpipe (13-03-2013)
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
удари ми стопа ...
http://store.picbg.net/pubpic/4F/85/...37c0ac4f85.png
ама вече не ми се влиза щото ...стига толкоз ...
Ми така предполагам, защото тия клипчета в youtube на Nightwish съм ги гледала отдавна и ми е направило впечатление, че пише New video, old sound (както на клипа, който пусна Алба) - това Old sound определено не е с гласа на Таря!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Много бързо и от нищо се уморяваш
ако не забравя - довечера ще ти пратя 1 уебинар.... да ти илюстрирам това за което ти говорех по-горе.
И най-вече за психологическата разлика м/у тия дето затварят частично позиции и такива дето добавят нови към печаливши сделки...
Ако искаш де - иначе няма да те занимавам с глупости![]()
Така ли:.........................
Оферта... ако си сигурна в посоката обаче !!
защо не пробваш да добавяш по малко към сделките вместо да затваряш частично...???
при условие че си мръднала стопа и си на + .... знаеш за кво ти говоря...
Стига с тоя страх и да си преебаваш позициите като ги орязваш така.... .................
Това е снимка на сделките ми от днес на eur/usd.
Но имам забележка - отварянето на части може да бъде съчетано и със затваряне на части. Зависи от стратегията и моментната преценка.
След 2005- та година Таря Турунен е заменена като вокалистка от Авен Олсон а след 2012- та от холандката Флор Янсен...........![]()
гейша -философ
Всички ние имаме два избора :да си изкараме прехраната или да нарисуваме платното на живота си !