една къса от 1.295000 мушнах да видим дали 1.287800 тази вечер ще светне
аде наще мощно мощно
една къса от 1.295000 мушнах да видим дали 1.287800 тази вечер ще светне
аде наще мощно мощно
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това му е хубавото на форекса, Ели - че всеки може да прави нещата така, както ги вижда. Спомняш ли си, веднъж ти бях писала "оттук нататък дълго, само дълго". Тогава пак не ми повярва.
Впрочем, желая ти успех!
///////////////////
Гледам, че започнахме да формираме флагче. Нормално, няма как да се движи само в една посока.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ЕЕЕЕ най- накрая приказка като хората.Наздраве на РЕДА!!!
А аз скромно и спокойно - салатка рупам и ПРАСЕШКО ДОМАШНО кърначе големо пека, че да има и за челядта и жината.
Стига бря ДИЗЕЛЕ !!!
От няколко дни само контра,
реконтра, валатконта, излезконтра,,,,руковска !!!!
ЛАСТИКА беше твърде обтегнат и сега се ОЛАБВА !!!!!
ДАВАЙ ЕВРОТО !!!
http://www.youtube.com/watch?v=LEJlyyyAlDE
Не съм ти и противоречила, защото тогава нямах мнение... но честно казано всъщност не си спомням за кое от многото дълги говориш, но пък си спомням онова дълго, дето го чакахме 7 седмици, докато стигна 1,266 и най-после дойде ...
Иве, да не помислиш, че се заяждам - най-малко пък с теб бих го направила. Може и права да се окажеш, но аз за себе си имам мнение поне от 2 седмици какво ще стане тук. Изненади обаче никога не са изключени. Във всеки случай нафрасках дългите - едни няма да ги затварям, защото мисля да ги правя дългосрочни, други са скалперски.
А това бяха първите дълги, част от който затворих вече:
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 13-03-2013 на 18:20
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ivaceda (13-03-2013)
НАЗДРАВЕ !!!
Тва:
-"ПРАСЕШКО ДОМАШНО кърначе "
много интересно звучи.
Дай рецепта бря !!!
Тя КОЛЕДАТА много далече, ама,,,,,,![]()
Днес доволно. Макар че нямах много време, все пак изкарахме за някое шише кайлъшка гроздова. Барабар със салатата.Напитка:
няма стига требе си стигнем целите, пробихме такова важно дъно , само за 30 пипа много скромноСтига бря ДИЗЕЛЕ !!!
От няколко дни само контра,
реконтра, валатконта, излезконтра,,,,руковска !!!!
ЛАСТИКА беше твърде обтегнат и сега се ОЛАБВА !!!!!
ДАВАЙ ЕВРОТО !!!
http://www.youtube.com/watch?v=LEJlyyyAlDE
требе 1.28780-1,27700 нещо да видим![]()
Няма лошо. Скалперски може. Аз обаче бих си пуснала една тренд линийка на флагчето и при пробив отново късо. То и аз имам дълго, но хеджирам късото, да не ми се губи печалбата до момента, стопче на нула и при пробив на флагчето го затварям. Късото си остава за 2880, евентуално 2850, там ще видим.Не съм ти и противоречила, защото тогава нямах мнение... но честно казано всъщност не си спомням за кое от многото дълги говориш, но пък си спомням онова дълго, дето го чакахме 7 седмици, докато стигна 1,266 и най-после дойде ...
Иве, да не помислиш, че се заяждам - най-малко пък с теб бих го направила. Може и права да се окажеш, но аз за себе си имам мнение поне от 2 седмици какво ще стане тук. Изненади обаче никога не са изключени. Във всеки случай нафрасках дългите - едни няма да ги затварям, защото мисля да ги правя дългосрочни, други са скалперски.
Впрочем, точно помня, че подобно съобщение за дълго, на лични, съм ти писала само веднъж. По принцип избягвам личните.
Последна редакция от ivaceda : 13-03-2013 на 18:24