Е ако си търпелив, можеш да вдигнеш за 1 година 150$ на 10к и после вече да гледаш да теглиш и да се издържаш с 20% месечна доходностбе не е така, защото имаш един минимум който гониш, това ти е един вид граница, това са парите с които можеш да се издържаш-да кажем 2000 лева. какъв процент са от акаунт 10 К ,5 К или 1 К...схващаш ли ми идеята...да се опиташ да го постигнеш това с 150 $ е малко фантазия, не че не може но има голям риск...![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Ако смяташ да се издържаш от форекс и нямаш други приходи - съм съгласен. При мен все още не е така и за това казвам че и 10$ са достатъчни да си начешеш крастатабе не е така, защото имаш един минимум който гониш, това ти е един вид граница, това са парите с които можеш да се издържаш-да кажем 2000 лева. какъв процент са от акаунт 10 К ,5 К или 1 К...схващаш ли ми идеята...да се опиташ да го постигнеш това с 150 $ е малко фантазия, не че не може но има голям риск...
----------
Пък с малко повече опит от 10$ все някога ще направиш 150$ и ще продължат да растат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не влизайте в илюзий момчета.................................... ...............![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не само трябва да си търпелив а и доста умен.....малко е нереално ..
----------
това не е краста, защото не трябва да се приема като хазарт, имаш ли го за краста просто се откажи...
Ся мисля си направя едни филийки с яйце и сирене и маслинки и във фурната
Че стана почти обяд а аз още не съм закусвал.
Вие какво закусвахте ?![]()
Oleg (12-03-2013)
Овесени ядки, разбити с 5 белтъка, 1 цяло яйце и чаша прясно млеко. В тигана кат палачинки и после с 3 парчета пуешка шунка и 1 домат![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (12-03-2013)
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
фицката (12-03-2013)
Това с яйцето и сиренето е много добро, но маслините каква работа имат в картинката ? Сами при мисълта за топли маслини ми става гадно![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....