ами ако ниската безработица подкрепи риск апетита и желанието за печалби
тя монетата има две страни винаги
даже ще чукнат 1.30750 преди изстрела , както вчера направиха
няколко пипа под подкрепата![]()
ами ако ниската безработица подкрепи риск апетита и желанието за печалби
тя монетата има две страни винаги
даже ще чукнат 1.30750 преди изстрела , както вчера направиха
няколко пипа под подкрепата![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хммммммм,,,,,,,,,,,,,,
А дали няма да даде апетит за риск
и нарастване на еврото????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
при всички положения ако ше катерим би трябвало да задържи над 60те фибо на покачването ,което е около 3035 ....
под 3030 ше се изсипе надолу ...![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Аз не смея да си кажа прогнозата, че е за 7.6 и ми се вижда прекалено. Не бързай с поклоните, нека излезне , пък тогава.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
малко остана, няма и час до развръзката
залозите са направени, чакаме резултата
баба меца кво направи накрая![]()
Ония брадатия БББ , шефчето на ФЕД си каза, искам безработица 6%, наближим ли под 7, спираме с вливанията, около 6, почваме да теглим ликвидност, 6, вдигаме лихвата.
Онзи ден частния сектор е създал 15% повечеработни места от планираното , ревизирахме и януарис 10% нагоре.
Интересното при САЩ е, че когато им спадне безработицата първият ефект е, да паднат индексите, вчера писах откъде са напомпани, да не се повтарям.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
не се опитвай да разгадаваш игрите им, после пък друга песен ще запеятОния брадатия БББ , шефчето на ФЕД си каза, искам безработица 6%, наближим ли под 7, спираме с вливанията, около 6, почваме да теглим ликвидност, 6, вдигаме лихвата.
Онзи ден частния сектор е създал 15% повечеработни места от планираното , ревизирахме и януарис 10% нагоре.
Интересното при САЩ е, че когато им спадне безработицата първият ефект е, да паднат индексите, вчера писах откъде са напомпани, да не се повтарям.
гледай си графиката, ония циркаджии ако слушаш си фалирал![]()
Последна редакция от Пенчев : 08-03-2013 на 15:02
Фибо....мибо....грънци
babaMETZA (08-03-2013)
до този момента си мислех, ме аз съм единствения в този форум който ги вдява тези неща...и даже бях престанал да пиша за фундамент.. ти ми връщаш интереса към този форум колега...Ония брадатия БББ , шефчето на ФЕД си каза, искам безработица 6%, наближим ли под 7, спираме с вливанията, около 6, почваме да теглим ликвидност, 6, вдигаме лихвата.
тя баба меца цяла седмица е бик, ама много я плашат пушилките на пазара
.................................................. ................