Novak, са да бие и върхо от днеска и пътят е чист
ама аз на твое място бих бил предпазлив....че много добре знаеш как може да се върне сега ....
онзи ден беше голема веселба....![]()
![]()
Novak, са да бие и върхо от днеска и пътят е чист
ама аз на твое място бих бил предпазлив....че много добре знаеш как може да се върне сега ....
онзи ден беше голема веселба....![]()
![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Дори първо да коригира до 1540 " аз го чакам с една къса на 1555" небесата са без крайни 1700-1800.......... Оправдан е риска.
Ти как го виждаш?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сигурен съм че ще тества тавана ,още е много рано да се обезценява ,много са свободните пари по пазара и стават все повече....Линията 1540 е наглед много корава за пробив ...... Още не са започнали TV рекламите за инвестиране в злато ,като зачестят много това е сигнала за бяганката.....
pablo (08-03-2013)
Това с TV реклами не ми беше правило впечатление но вече ще го следя.Сигурен съм че ще тества тавана ,още е много рано да се обезценява ,много са свободните пари по пазара и стават все повече....Линията 1540 е наглед много корава за пробив ...... Още не са започнали TV рекламите за инвестиране в злато ,като зачестят много това е сигнала за бяганката.....
От колко години търгуваш златото? Имаш сериозни наблюдения и подозирам че не са малко.
С реален акаунт търгувам от края на 2008 г.,тогава от демо минах кинти и нещата рязко се изостриха. Пробвал съм всякакви инструменти / каквото предлага Варчев/,резултата винаги е един : довериш ли се на пазара -послре тичаш да довнасяш....... Ако се каниш да ме питаш дали съм изкарал пари ---- щаслив съм че не съм вътре![]()
cooper1969, рекламите които спомена не са ли фундамент!?...а той не изостава ли спрямо графиката!?
Искам да кажа, че спада на злото би следвало да се отрази на графиката и чак след това на рекламите!?
Питам щот до сега не съм обръщал внимание на рекламите за зло!?
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Всичко е фундамент,първо обаче трябва да се нагнети напрежението,вербалната атака в медийте е характерна при опитите за тотално изчерпване на движението т.е. вкарване на тънки инвеститори при дебел курс /най-образно казано ./Очаквам да се задейства при преследването на нов или двоен връх.Изтреблението на безресурсни инвеститори дава красивия полет на гилотината.
Алчността е Втория смъртен грях след Лакомията!!!!!!
драгата (08-03-2013)
скъсих сутринта и май е време да прибирам..повече нема да падаме за днес явно...............