albagpipe, наистина нищо не си пропуснала... Банк оф Джапан никво раздвижване не предизвика...
хайде - почивай си![]()
albagpipe, наистина нищо не си пропуснала... Банк оф Джапан никво раздвижване не предизвика...
хайде - почивай си![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Успешна търговия на всичкии нещо да приповдига настроението
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
albagpipe (07-03-2013)
Днес като се връщах от училището на детето все това си мисля дали да не сменя стоповете с насрещна отложена ,но трябва да го доизкусуря.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Едното е сигурна загуба, другото може и да не е................................................ .............................................
Да вметна още нещо по темата, че по нощите ми е убегнало: 1-2 години може да са и много, зависи колко често се работи активно и следи се графиката. Аз през тая година и половина поне половината време не съм се занимавала с форекс, но мисля че доста научих. Имам и още да уча разбира се.така е - ама за това трябва доста око и доста време прекарано пред платформата... с 1-2 години - няма как да се постигне това "на око"...
а и мен това не ме устройва... аз искам/опитвам се да влизам на перфектното място с минимален стоп... "висш пилотаж" дето му се вика..
няма да си играя с глупости от рода - чакай да хвана 20 пипа - ама ще сложа за всеки случай Стоп на 50 ....
Всеки иска перфектни входове, но едва ли има някой, на който всички входове да са му перфектни - важното е да се усеща тренда - кои движения са трендови, кои корекционни. И ако влизаш в посока на тренда, все ще си на кяр, особено ако имаш търпението, дори да не си влязъл в перфектния момент да дочакаш плюса. А тренда се вижда на големите времеви графики, после може да търсиш перфектен вход на по-малките, като винаги гледаш преди това важните съпротиви/подкрепи, особено на големите графики - около тях цената прави важни решения - да продължи (с предшестваща корекция) или да обърне посоката. Това е накратко цялата философия. Макар че за да се прилага на практика, си трябват доста наблюдения на врътките, които прави курсът около нивата на съпротива/подкрепа и въпреки това никога няма 100% сигурност, затова няма и 100% печеливш трейдър. Но на нас и 90% успеваемост ще ни стигнат.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 07-03-2013 на 22:40
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ели, абсолютно права си. Гледайки "голямата картина" и правейки си изводите на нея /стратегия/ може да действаш оперативно на малките таймфреймове /тактика/, особенно ако картинките се потвърждават взаимно - вървиш с тренда...
Другото - фракталите , индикаторите и т.н. само могат да ти помогнат да избереш правилния момент на входа или изхода. За целта, това може да го правиш даже на тиковата графика...
Така правя аз, например.....................
Eli2356 (08-03-2013)
Абе вие двамата - що не се организирате и да ми направите няколко онлайн урока на живо ???
Иначе сте абсолютно прави![COLOR="Silver"]
Уебинар да си спретнем? ОК, ама срещу заплащанеТеб, обаче, ще те пуснем гратис, по приятелски.............................. ....................
Bibco, ухаааааа
Хайде - организирайте се с Ели... Пък за плащането - не се прктеснявай. Довечера ще изкарам парите на Азиатската![]()