Абе то май целият свят е у киреча...Имам чувството, че някой японец ни е проклел да живееем в интересни времена....ако ме разбирате....Бе то не е само това!!!!
Реално само Германия е без проблем,
а всичко останало е у киреча, обаче
ШЕБЕЦИТЕ си подхвърлят капите нагоре
и борсите нагоре та нагоре, а това, че икономиката
вече четери тримесечия върви назаде
никой не му дреме.
Въпроса е, че и на мен не ми дреме,
но много често движенията на курсо
не са това кеото требе да бъдат !!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
babaMETZA,
babo metzo то сме и под киреча, ама ко ти пука, да падат кинти пък другото е лесно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на тях какво им пречи да печелят и от спадането бре, пък то така или иначе ще падаза профитите на банките и фондовете
нали требе да печелят , инък ако сринат всичко ко праим , милиардерите требе одат да копат домате и картофе
системата требе се поддържа на всяка цена , да се запази за да блажат големите
и ние покраи тях някое колкалче ако блажнем бива![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Стига за днес правенето на кинти,не бъдете алчни.........................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Бях се подговил за къси днес, но добре че съм адаптивен. Спечелих малко от дневният тренд.
точно там където си пуснал я затворих....ама не ми се занимаваше повече...мн ме боли главата![]()