На бъкетите 100 % на седмица се правят като стой та гледайфицката, аз нямах добра седмица ... а и имах и загуба ....... така че 100 пак е добре
миналата седмица направих само за ден малко над 100% и то в кофти пазарбях ударил един пост и не вярваха .... ама след снимката
![]()
не е важно колко ... важно е постоянно да взимаме ...На Инстата съм поръчвал по 3 тегления в седмица
----------
Тез цифри дето ти ги дадох са нива в рейнджа, който предстои, а за днес около @3142 макс![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако Драги е обърнал тренда, ще ходи до 1.40 ми се струва![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Затворих дългото, на 53 пипса, като за такъв ден, съм доволна от себе си.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (07-03-2013)
Аз изядох някой и друг шамар, и сега се оглеждам за вход, но може и за утре да оставя![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Пенчев въпреки че затворих дългите преди новините и минах на късо, което също пусна, можеше да се очаква нещо подобно, предвид ДАКС-а, който от вчера кърти тавани![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
брех тва евро как ме изненада, ама аз ще го изчакам още малко и ще му направя капан
![]()