Видяхме го и затова е време еврото да се срути !!!!
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
от 45 до 30 го хванах ама затворих че Волумето много се напъва да не се на...![]()
не съм се заглеждал но идеята звучи добре
освен ако не излезе "извън пазара" и да сторнират печалбичките
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
1703112981 2013.03.04 21:50 buy 0.01 #indu 14122 0 0 2013.03.05 16:32 14190 -0.23 0.00 0.00 2.61Absfresh чадо,
чакай малко сега да вденем.
Кога си го пуснал тва дълго???
Дай подробности де !!!
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
пуснато снощи. В условията им пише, че ДАУ се търгува без прекъсване, както е навсякъде, но това не е вярно, търгува се само американска сесия.
На интерактив имах 68 точки гап нагоре. Инстата отвори днеска, но не отвори на гапа горе, а където затвори снощи и започна да си катери по 2 по 2 точки, докато стигна до цената. Нямах маржин , че 0.01 иска 35 долара, а съм на бонус сметката, но ми е интересно дали не можх да промуша 1 сделка с 5 пункта над моментата и да чакам да ми изпълни бай стопа.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
нали сутринта го обяви и питаше какво се случва, ако инстата отвори с гапAbsfresh чадо,
чакай малко сега да вденем.
Кога си го пуснал тва дълго???
Дай подробности де !!!
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Просто ми се струва,сега,че пак ще зарейнджи................................ ...............![]()
Шефче, сега им преглежам назад графиките, винаги са така. Че аз ако хвана само на арбитраж на индекси ще ги направя сами да си говорят, но реално това не е истинска търговия и сигурно ще ме сторнират.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Сега като го написа си го припомних !!!
Absfresh по-интересното е дали ще ти я признаят
сделката и като вземеш да теглиш дали ще дадат !!!
Тогава ще е добре да споделиш, че ПРЕШЪЛЕЦА го
РАЗКЕКЕРЧИХА, но не знам дали не е нещо лично при него,,,,,,
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
Първата къса е затворих на +7 пипса, дето беше от 1.3029. А втората която е от 1.3047 си я държа с плюсов стоп![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
утре сигурно пак ще сме в рейндж, четвъртък и петък остава за нещо по-добро като движения
пазат обемите за Драги и пейролите гадовете![]()
Влязох късо на чукчето на 30 мин. Знам че тези чукчета на ББ не лъжат. Когато не съм ги послушала, винаги съм грешила.
////////////////////
Долар йена ще си довърши B вълната очевидно. Затворих късото, пуснах едно дълго за 94. Оттам пак късо.
Мастър АлфРЕД, евро/йена също ще качва още малко. Само отбелязвам, щото сутринта ни беше и на двамата много мечо.
А бе знам си аз, че вълните не можеш ги излъга. Те си имат собствена , ненарушима логика. Докато не се развият, няма мърдане.
Последна редакция от ivaceda : 05-03-2013 на 17:22
kypa (05-03-2013)