Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
затворих късата и те тва ше е , след 17 часа ако има нещо интересно, ако не утре
омръзна ми на дребно за по 5-8 пипа да прибирам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Той видя, че ти си къс и скочи дълъг. Ама не е сам - и аз съм дълъг от 2988 стоп 2980 таргет отворен /нещо около 3130 ми се върти/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хельоууу!
Викам си тез колегите от форумЪТ с главно ,,ЪТ" сигур им стана мъчно за мене и ви се обадям да ви река,че съм добре,в крепко здраве,а в джобчето ми дрънкат семки и бонбонки.Чау-чау!
Успехи!
П.С.Хм,чудех се дали да ви го кажа,че вий сте се повечето интрадей,ма не мога да се оттърва от едно смътно чувство за предстоящо жестоко неколко седмично клане на бичета в индекси,а оттам си правете изводите и за форексот......Само златните буболеци както винаги пак ще са на далавера.Айде стига ви толкоз!![]()
Фибо....мибо....грънци
КинО (04-03-2013)
ОТИВАМ У ФИЛМОВАТА ТЕМА ДА СИ ИЗБЕРА НЕКОИ ФИЛМ.......................................... ......................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Тука може и да изскочи някой жокер от тази позиция.
1.2997, слагам стоп на 0 и я забравям до 17:01 часа.
----------
Според мене пазарите ще направят финален опит да вдигат индексите, в следствие на японските очаквания.Хельоууу!
Викам си тез колегите от форумЪТ с главно ,,ЪТ" сигур им стана мъчно за мене и ви се обадям да ви река,че съм добре,в крепко здраве,а в джобчето ми дрънкат семки и бонбонки.Чау-чау!
Успехи!
П.С.Хм,чудех се дали да ви го кажа,че вий сте се повечето интрадей,ма не мога да се оттърва от едно смътно чувство за предстоящо жестоко неколко седмично клане на бичета в индекси,а оттам си правете изводите и за форексот......Само златните буболеци както винаги пак ще са на далавера.Айде стига ви толкоз!
ДАКС около 7777 ще започна да го скъсявам отново.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Пенчев (04-03-2013)
А,щях да забравя:
http://bgfootball.com/new.php?id=24313
Майнички,стягайте се ,идем
Фибо....мибо....грънци