Тестни за половин година назад и ще видиш какво дава, и как дава и дали си струва. На Н4 щом е, е айляшка работа и ако има трендове ще печели много добре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
нали знаеш какво казва Мечо Пух :"..колкото повече ,толкова повече" така че не лошо да имаш още един вариант за печелене на пипсове , но идва въпроса за стопове, лимити, а и аз не съм почитател на дългосрочната търговия...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Благодаря ти за негативните мнения,радвам се когато имам подкрепа,но от негативите има доста какво да се научи.Както писах по рано пресичането на нулевата линия съпада много често с пресичането на еми 3и 13 ,,също така бях гледал едни еми-3и 8 /не помня точно за съжаление/ чието пресичане съвпада пък с първия сигнал по стратегията.Та искам да кажа, че често нещата се припокриват.
преди се бях загледал сериозно в една стратегия с ЕМА 3 и 25 и стох, и на пръв поглед беше добре но колкото повече я наблюдавах виждах , че няма точни правила и дава грешни сигнали , бе доста лъжлива мастия се оказа....Благодаря ти за негативните мнения,радвам се когато имам подкрепа,но от негативите има доста какво да се научи.Както писах по рано пресичането на нулевата линия съпада много често с пресичането на еми 3и 13 ,,също така бях гледал едни еми-3и 8 /не помня точно за съжаление/ чието пресичане съвпада пък с първия сигнал по стратегията.Та искам да кажа, че често нещата се припокриват.![]()
Пазара е фрактален. На нисък фрейм също трябва да става. Затова първо пробваш и тогава определяш дали си струва или не.
По критериите които е дал Хануман, ми се струва читава системата, но вече си имам такава и не ми се занимава да я разучавам и тази.
е твоята система до колкото съм я виждал е две плъзгащи се и индикатор за обемите....
Тая неточност се поражда от няколко неща първо от ема 3 която като малка и доста подвижна дава сигнал и при връщане на цената и тя също се връща и като погледнеш после графиката все едно не е давала сигнал. После такива пресичания дават добри сигнали като са по тренда значи трябва да се определя посоката му по някакъв начин дали с технически анализ с някоя по голяма средна 55 100 200 или с по малка на по голям фрейм.Другото което трябва да се гледа е въобще да има наличие на тренд,това също може да се направи с индикатори като адх или пулс тренда който някъде го затрих или пък с определяне както веднъж олег го описа .Ако си интрадей е добре да се види кои часове да се избягват като по рейнджови,и накрая при широк рейндж когато и адх не пада под 20 да те спре е добре след 1 или два стопа да спреш да търгуваш понеже ще имаш много сигнали които ще ударят сметката ти лошо.
сега ползвам една доста по проста стрятегия- СМА 22 , след излизане от сутрешни рейндж ако е под плъзгащата продавам, ако е над -купувам .Доста е ефикасна...Тая неточност се поражда от няколко неща първо от ема 3 която като малка и доста подвижна дава сигнал и при връщане на цената и тя също се връща и като погледнеш после графиката все едно не е давала сигнал. После такива пресичания дават добри сигнали като са по тренда значи трябва да се определя посоката му по някакъв начин дали с технически анализ с някоя по голяма средна 55 100 200 или с по малка на по голям фрейм.Другото което трябва да се гледа е въобще да има наличие на тренд,това също може да се направи с индикатори като адх или пулс тренда който някъде го затрих или пък с определяне както веднъж олег го описа .Ако си интрадей е добре да се види кои часове да се избягват като по рейнджови,и накрая при широк рейндж когато и адх не пада под 20 да те спре е добре след 1 или два стопа да спреш да търгуваш понеже ще имаш много сигнали които ще ударят сметката ти лошо.
Oleg, 9/30 ли ползваш за мувинги или на Брукс Ема 20 ???
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....