Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
greedy (01-03-2013)
Опалаааааааа....... май наемат биковете......![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Нямам нищо против него. Аз не съм решила още за кой ще гласувам. Биг гласувала за някой, който не позволява разни чиновници да взимат 5-10 хиляди сумарни заплати, докато други се чудят откъде по-евтино да си купят насъщния и как да си платят тока. И разни чужденци да взимат 40 000 евро заплата като чиновниците-шефове на ЧЕЗ, понеже било много печелившо дружеството - печелившо за сметка на кой обаче?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
greedy (01-03-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (01-03-2013)
Стадо сме. Трябва ни овчар с дебела и здрава гега......Нямам нищо против него. Аз не съм решила още за кой ще гласувам. Биг гласувала за някой, който не позволява разни чиновници да взимат 5-10 хиляди сумарни заплати, докато други се чудят откъде по-евтино да си купят насъщния и как да си платят тока. И разни чужденци да взимат 40 000 евро заплата като чиновниците-шефове на ЧЕЗ, понеже било много печелившо дружеството - печелившо за сметка на кой обаче?
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.