Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ми значи 1,2961 или 1,2861 !!!
Сега в момента най-важното ниво е 1,3091 !!!!
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (28-02-2013)
JaY_Z (28-02-2013)
Май си имаме двойно дъно, на 30 мин имаме нещо като глава ... да видим, още съм бичи
![]()
Според мен си имаме стесняващ се рейндж.
.................................................. ...........................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
никакви глави, никакви крака, държа си късите мощно за 1.3055 поне че и по-ниско ако пуснат , ако не да ходят за стоповете на 1.3145000
повече се не лъжа![]()
А,бе,имаше един много хубав сръбски филм,ама му забравих името-за една любовна история между чорбаджийска щерка и беден ратай,те даже героите си бяха хептен нашенци от западните покрайнини.Та ми е останла една приказка от чорбаджията кога искаше да се подиграе на бедния кандидат:
,,Обуло кучето потури и се хванало на хорото"
Ама как се казваше филма,някой сеща ли се?
П.С.СЕТИИИИХ СЕЕЕЕ:
,,Зона Замфирова"-препоръчвам ви го.![]()
Фибо....мибо....грънци
От нервен рейндж, може би няма по-кофти пазар. Ното е за влизане, нито е за скалпене, щото слипа е по 2-3 пипа. Направо си е за колата и дома.
ДАВАЙ ДОЛАРЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Пробие ли 1.3100 ще се оглеждам за късо ......
..............................
Цв. Цв отива на посещение при Б.Б. в Правителствена... И що да види - на Б.Б. му вързали ръцете!
- Абе, що сте го арестували, той все още е премиер!
Докторът:
- Не е арестуван, ама знаеш ли що лента от кардиографа наряза...