Айде и от мене засега чао!Ако се наработя по навреме,може пак да се включа.
Айде и от мене засега чао!Ако се наработя по навреме,може пак да се включа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това не е шорт терм новина, по-скоро има отражение на цените на къщите около Женевското езеро
Просто много оптимизъм ми хвърлят напоследък и не им вярвам.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
цената чукна 1.30170 оня ден не успя да пробие , върна се да тества пробива на 1.315000 , не успя да пробие , сега е редно да върнем пак дъното да тестваме , ако не успее пак към 1.315000 докато излезнем отнякъде и поддаде
така си мисля пък пазара ше каже как е хавата
1.30170-1.316000 кое първо поддаде натам сме![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ВЕЛИКО ПРАСИ
1,31606 ще остане ли връх????
Ако е връх какви са ти критериите
по които го обявяваш за такъв????
Ако ми ги кажеш тез неща РЕДА
ще ти каже къде ще е следващото дъно !!!![]()
kypa (28-02-2013)
GGBG (28-02-2013)
Бачо, ако знаех дали ще остане връх, щях да влезна с цялата сметка и за 1 ден да си направя годишната печалбаИма изгледи да остане връх заради съпротивата, която ти споменах по-рано
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
може да видим и втори тест на 1.3145000, няма да ме учуди, да затвърдим че е твърдо ниво и тогава надолу, ама по-добре оттук да си слизаме)
иначе за утре ще го оставят падането ама ще си чакам
1.3017000 не е доказано че е дъно с ретест , недовършено ми се види долу![]()