Аз не съм сигурен, затова не търгувам по Елиот, но каква алтернация търсиш в моновълна породена от як фундамент? Някакви флагове прави там, колкото да номерираме 2-а и 4-а и продължава по баира.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
И аз не разчитам на вълните, за да вляза на позиция. Но ми помага (в по-голямата част от случаите) да си представя какво би трябвало да следва. За вход използвам ББ и свещите. По-добро от това до момента не съм открила (поне за себе си).Не искам да звуча назидателно или да се крещя. Сори, ако така се е разбрало. Просто това е категоричното ми мнение. Сигурно съм анализарал хиляди, да не кажа и десетки хиляди инструменти и ситуации по Елиот. Изглежда супер, ПОСТФАКТУМ, но не достатъчно, че да се изкарват пари.
Ако намериш успешен анализатор, моля покажи го да следваме, защото, когато анализа по Елиот налучка пазара, се хващат най-много пипсове.
Винаги съм казвала (и тук, във форума), че Елиот не може да ти даде нивото на вход. Но може да очертае общата картина. Което пак не е малко.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро на всички!!!
Кафенце пия и се чудя днес мечка ли ще е пазара..................................?
Успешен ден на всички.
Правителството на Република Сръбска ще си подаде оставката
27 февруари 2013 | 10:29 | Агенция "Фокус"
ТЕЯ ПА ДЕ НЕ ВИДЯТ НЕЩООТ НАЗЕ...............
лощо региона се дестабилизира и накъде ще избие не знам!![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
DEMON (27-02-2013)
Ако ще говорим за вълни, трябва да говорим за фази.
Рейндж/Тренд
Времеви/Ценови
Новинарски (фундаментални)/технически
После да търсим тези части от вълните, които съвпадат по време и посокас очакванията на фазите и да търгуваме само там. Но за дастигнем до фазата, да чакаме примерно: насочено движение в евро/долар в 11:00 часа, породено от новина, срив на индексите изитичане на възпираща опция, то вълната ни е последния аргумент. Можем да ги наречем и космически кораби, той пазара пак ще си свърши работата.
Но, ДА, има вълни, които могат да се търгуват, защото съвпадат с психологията на очакванията и посоката.
Как сте агънца???
Absfresh, спорът е безкраен - особено когато ти не правиш разлика между анализ /означаване на минали вълни/ и търговия. Успех!
Добро утро
Uploaded with ImageShack.us
DEMON (27-02-2013), MoneyMaker (27-02-2013), фицката (27-02-2013), kypa (27-02-2013)
аз си мислех за вълните дето се виждат от 4-часа нагореАко ще говорим за вълни, трябва да говорим за фази.
Рейндж/Тренд
Времеви/Ценови
Новинарски (фундаментални)/технически
После да търсим тези части от вълните, които съвпадат по време и посокас очакванията на фазите и да търгуваме само там. Но за дастигнем до фазата, да чакаме примерно: насочено движение в евро/долар в 11:00 часа, породено от новина, срив на индексите изитичане на възпираща опция, то вълната ни е последния аргумент. Можем да ги наречем и космически кораби, той пазара пак ще си свърши работата.
Но, ДА, има вълни, които могат да се търгуват, защото съвпадат с психологията на очакванията и посоката.
точно защото по-малките са твърде чувствителни
не съм анализирал и половината на това дето ти си свършил, но имам успешни сделки на база почти единствено вълнов анализ (и неуспешни естествено)
За качествен анализ и търговска стратегия мога да призная единствено теорията на Бил Уилямс (освен описателните характеристики от Елиът, Пречтер и Фрост)![]()
Приятелю, аз правя огромна разлика. Проблема при елиот е следният. Започваш да номерираш, хващаш месечна, дневна, 4 часа, часова, всичко изгледа супер. Стигаш до настоящия момент, слизаш дори на минутка. Докарваш някакви вълни, тези номера водят очаквания след себе си, когато свършва да кажем 4-а, ти чакаш 5-а и от края на 4-а гониш 5-а и настройваш цялата си търговия да чакаш 5-а по посоката на 3-а.
Нма повече да споря и не го правя с лошо, но за мен вълните са пагубни,защото създават някакви магически очаквания, които могат да варират в безкрай вариации, но вече след като си в позиция.
Как сте агънца???
freelancer (27-02-2013), GeorgiRR (27-02-2013)