Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (18-02-2013)
В Мадрид също има големи протести и сблъсъци с полицията![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
в момента по бтв дават информация .................................................. ........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68, Когато тия проценти дето ги изброи ги пишеш в графа "дребни" , няма да има за какво да стачкуваш
п.с. Аз също си смятам резултатите в % , не в абсолютни стойности![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Happy68 (18-02-2013)
Ако наще действаха така, щяха да са на почит.
Резултатите в проценти са за да докажеш, че може да имаш успех и с големите пари. Все пак и те не ти дават 100% сигурност, че ще изкараш същите проценти с големите пари, защото има психологически фактор.
Да цитирам постоянно и аз като вас какво пише в книгите за форекс търговия ли? - Много жаби ще почнат да крякат в гьола, та затова се въздържам - "парите обичат тишината". Щом не повтарям едно и също като вас, значи нямам принос, ОК.Моите глупости Ели, са полезни за много хора в този форум !!! И аз като Фицката съм допринесъл много за този форум. Ти с нищо !!! Разбираш ли ? Нищо полезно не си оставила от както си дошла и пишеш.
От това което аз съм оставил обаче, има хора които започнаха дори да печелят.
А моторите...са интересни на много от тук четящите. Както и автомобилите.
Аз правилата и техниките, за които говорите съм ги прочела много преди да вляза в този форум. Какъв точно ти е приноса, че не разбрах? За мен лично нямаш принос.
Моторите и колите си ги обсъждай в съответната тема, а не навсякъде във форума, а за жените си направете тема "Сексуалният живот и мераци на трейдъра" или си ги обсъждайте в лична кореспонденция.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Добре, де..... част от първа част е НЕ.....
...... Сетих се за дъщерята, когато замина преди десетина години в щатите. Трябва да пресече улица, но едната пешеходна пътека стотина метра в ляво, другата стотина метра в дясно...... поогледала се и като не видяла полицай прецапала напряко..... Как стъпила на отсрещния тротоар и белезниците щракнали........
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.