Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (18-02-2013)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
greedy (18-02-2013)
Фицка, съжалявам, че един мой /не/успешен опит за майтап и да разведря обстановката бе балониран и стана повод за търкания във форума.![]()
КУЧИ кво научи от ПРАСИТО???
Нящото за сополито ли е или да си
ядеш гюбрето ???![]()
Eli2356 (19-02-2013)
Колко сладко. Като сладкарско изделие.Аз па не разбрах какво си допринесъл ти, освен цитирането на стари постулати във форекса. Ако си измислил нещо ново - моля, патентовай го, издай книжка, не се хаби само по форумите, ще спечелиш повече от 0,30$ за пост по темата.
Аз съм допринесла (няма да се самовъзхвалявам) колкото и болшинството от пишещите тук са допринесли. Да не искаш да останете да си пишете няколко "велики спецове"?Точно ти нямаш особен принос към предвиждането на курса за нещо повече от дребни скалпове и обяснение как става това предвиждане на дребно. В което няма нищо лошо...
А аз сегашното движение съм го предвидила преди седмица и повече, не говоря за скалперските мини трендове.
![]()
![]()
...........................................
фицката (18-02-2013)
Всеки те репликира, не само аз - ще забраниш на всички да говорят с теб ли? Или (да попитам отново) трябва да е нещо от рода "О, благодаря ти, неземни форекс гуру, най-сладурски съфорумнико и мачо, че съществуваш и така щедро ни напътстваш, обясняваш и най-вече налазваш !!!" Друго не може, щото истинската истина не ти понася и може да ти спука балоня?
А и аз ако случайно си забелязал в постоянното ти следене на моите постове и репликирането им МЕСЕЦИ НАРЕД, докато не ти забраних да говориш с мен, също така отговарям и на други хора, даже въобще не съм говорила с теб и за теб в близките дни, докато не почна ти да ми говориш днес, въпреки забраната.
Пп: Ще отговарям на всички постове, по които имам да кажа нещо, независимо твои ли са или не са. Както съм правила винаги досега.
"отговарям" = "репликирам", ако не знаеш.
Последна редакция от Eli2356 : 18-02-2013 на 20:19
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz