Не сме влезнали щото ЛЕГЕНДАРНОТО
1,33333333333333333333333333333333
привлича го, но ще влезнем вероятно !!!
![]()
Не сме влезнали щото ЛЕГЕНДАРНОТО
1,33333333333333333333333333333333
привлича го, но ще влезнем вероятно !!!
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Такам ,,,,,,,
Днеска пак РЕЙДЖОВИЦАТА беше успешно предвидена.
Имаще един дето щеше да ми дава процент за
предвидена успешно РЕЙДЖОВИЦА. Аз го забравих кой беше,
но да си признава и да носи КЕШОВИЦАТА !!!!!!
РЕДА вече води с 99:10 !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
РЕДА вече ще слушам и повече така нема праим
ма много страшен си бил..............................
малиии къде съм се наврел.............при човекоядците............
----------
аи сега залаганията...........................
аз на" Д" И НЕЧЕТНО............./драги/
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
ПРИШЪЛЕЦО спри да се КИКЕРЧИШ
и почвай да се опитваш да ПРОЦЕДИРАШ
в 5 сабале, че започвам с телесните наказания !!!!)
Реде добър ден-------------------
фицката (18-02-2013)