Пенчев ,вие сте наистина един уникат и за мен е изключителна чест да ме репликирате , макар и толкова късно, обаждайте се по- често ..
.
пп / има доста кръвожадни кучета , дори не им се налага да гледат , то си им е в кръвта .
и предишни картинки , ама с тая последната картинка вече сериозно се притесних за тебе ...мила....ми повечето месни ястия....да не мислиш че са правени в епруветка...без майтап ..
Последна редакция от RyMu : 13-02-2013 на 23:47
Пенчев (13-02-2013)
а и требе да се отбележи, че възможността, уличната превъзходна да е ГМО, клони към нула![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз магарешки кюфтета съм ял,пържени,малко е сухичко.Конско в суджук също съм ял,хубав вкус и хубав червен цвят.Котка може и да съм ял,без да знам.....Алф не съм ял,сигурно трябва да го опърлиш преди туй,че много космарлив...Те и тези,дето се мръщят сега,ако знаят наистина какво са яли........
![]()
Фибо....мибо....грънци
greedy (14-02-2013)
Извинявам се предварително, ако предизвикам потрес у някого, но аз от години ям луканка от магарешко, а тази година, ако не се лъжа е от конско - няма втора такава, това е най-истинската и вкусна луканка.
Само дето ако зависеше от мен целия свят щеше да е вегитариански, поради ненавистта ми към мъченията на животни, камо ли към убиването им.
Jay_Z, ти си абсолютно ненормален.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
ониьо ми ти дръпнат като понечи да пасе, тревичка няма да ни остави![]()
![]()
![]()