Вицът ми харесаДругото не го разбрах
----------
Да, последното
............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сакси, много хубаво, но ако е адресирано до мен, сега и теб требе да те апем, че и ти си ми непознат.Ама може и да си спестя услилията - нали спомена, че имаш Пепи (пепелянка) вкъщи - да не вземем пък да те отровим фатално в задружните ни усилия .... пък ти не ми изглеждаш да си толкоз якичък от типа на онези бикове.
Последна редакция от Eli2356 : 13-02-2013 на 19:03
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Дами, нещо като упреци ли долавям към мъжете, или така ми се струва![]()
- А ние решихме да кръстим дъщеря си Родина!
- От патриотизъм ли?
- Да! И ако й изневерява бъдещия мъж, той ще бъде разстрелян, като изменник на Родината!
![]()
Ели и цялата банда не се излагайте бре
Във форум сте много хора четат
Това е световноизвестното стихотворение на Сергей Есенин писано през 1924 г
" Шагане моя Шагане потому что я из Севера что ли ..."
...За ръжта с ръст на буйни коне ....
....Шираз има безброй красоти , но Рязанската хубост той няма...
![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Сакси, едни от нас само излагат тия, дето се (си го) излагат пред целия форум- ние, дамите, в случая няма с какво да се излагаме.![]()
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
albagpipe (13-02-2013)
saxsten,
да си пльосна и аз тогаз нещо любимо
че да не захващам моите
"....
Жди меня, и я вернусь,
Всем смертям назло.
Кто не ждал меня, тот пусть
Скажет : - Повезло. -
Не понят не ждавшим им,
Как среди огня
Ожиданием своим
Ты спасла меня.
Как я выжил, будем знать
Только мы с табой,
Просто ты умела ждать,
Как никто другой "
Eli2356 (13-02-2013)
saxsten, що ни скастри така, някои толкова си можемЕли и цялата банда не се излагайте бре Във форум сте много хора четат
Това е световноизвестното стихотворение на Сергей Есенин писано през 1924 г
" Шагане моя Шагане потому что я из Севера что ли ..."
...За ръжта с ръст на буйни коне ....
....Шираз има безброй красоти , но Рязанската хубост той няма...
п.п. Между другото добре, че ми припомни автора, не успях да се сетя, кой е![]()
Виж сега
Тука повечето не сте тъпи талпи, ама все пак ,форекс, форекс..... добре е човек да си има и малко обща култура
Никога не е излишна, според мен
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Emil Enchev (13-02-2013)