Съвсем се оплетохте в многобройните коцкарски разгонено-прасешки истории коя коя е и кои стихове към коя са били адресирани. Сакси, заради теб да поясня:
Ледената кралица е моя титла и е очевадно откъде съм, но стихове никога не са били адресирани към мен в този форум, щото знаят че апем и без стихове, а със - още повече, когато са ми отправени от непознати.
По темата: Мисля, че усет в търговията се придобива след много опит, с течение на времето, а на интуиция в търговията е немислимо да разчитаме (освен ако не сме надарени с ясновидски способности).
Последна редакция от Eli2356 : 13-02-2013 на 16:21
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Съвсем се оплетохте в многобройните коцкарски разгонено-прасешко истории коя коя е и кои стихове към коя са били адресирани. Сакси, заради теб да поясня:
Ледената кралица е моя титла и е очевадно откъде съм, но стихове никога не са били адресирани към мен в този форум, щото знаят че апем и без стихове, а със - още повече, когато са ми отправени от непознати.
По темата: Мисля, че с усет в търговията се придобива след много опит, с течение на времето, а на интуиция в търговията е немислимо да разчитаме.
.................................................. ..................................................
Моя нежна любов, Шагане!
Чужденец съм, но щом ме помоли,
бих разказвал за мойте раздоли,
за обраслото с ръж ширине.
Моя нежна любов, Шагане.
пак си спомням за месеца млад,
пред Шираз, най-прекрасния град,
предпочитам полетата голи.
Бих разказвал за мойте раздоли,
виж перчема ми, рус като ръж,
и усукан на пръста го дръж —
не боли от такива неволи.
Бих разказвал за мойте раздоли.
за обраслото с ръж ширине
те подсещам с коси като свила.
Усмихни се, шегувай се, мила,
имах спомен — и ти го отне —
за обраслото с ръж ширине.
Моя нежна любов, Шагане!
Там, на север, остана момиче
и на тебе то много прилича,
може то да ме помни поне…
Моя нежна любов, Шагане.
1924
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Да не съм попаднал в някой литературен кръжок!!!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
.................................................. .........
----------
saxsten, ти сега какво. Оспорваш титлата на Фицката за най-добър поет сред трейдърите ли
п.п. Брех не знаех, че гониш 100-ка. Верно ли това си го писал в далечната 1924 г.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Happy68 (13-02-2013)
anonimen komardjia,*
Двама сноби си седят и единият казал:за мен всички сте мошеници-----------------------------------
- Ох, пак заваля дъжд.
Другия отвърнал:
- Простаци.
,,,,,,,,,,,,,,,,,,
добре, че съм невидима ...![]()
Eli2356 (13-02-2013)
Някое от тези ли имаш предвид? Има много други донжуановщини, но и на мен не ми се рови. Пък жена му през това време си мисли, че мъжът й тихо и спокойно си търгува.
Последна редакция от Eli2356 : 13-02-2013 на 17:20
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Елиии, споко ...семейният живот е така ...да си мислиш това, което трябва...я за риба , я на мач ...същото
Ще разбереш като пораснеш и аз тъй се възмущавах ...туй.... онуй ...добре, че си намерих майстора![]()
Сакси страхотно стихчеСъвсем се оплетохте в многобройните коцкарски разгонено-прасешко истории коя коя е и кои стихове към коя са били адресирани. Сакси, заради теб да поясня:
По темата: Мисля, че с усет в търговията се придобива след много опит, с течение на времето, а на интуиция в търговията е немислимо да разчитаме.
...................Евалла
За да не се объркаш о бръщолевиците на някой тъп селски миндил ще ти уточня, че последното стихче го писах точно за новата колежка АНА, но като продължи да си говори само за Форекс и я кръстих Ледената Кралица на Форекса![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Това много долно бе, Албичка, но е типично за българските хормонирани селски бикове - да се опитат да си наврат червеите у всяка срещната дупка. Извинявай, ако звучи грубичко, но това е грозната истина, за която говорим. Добре, че има и още една - хубава истина.
Порастнала съм веке, други неща съм разбрала, но от таквоз нещо досега не съм имала поводи за възмущение ни пред очите очите ми, ни зад гърба ми.Радвам се за теб.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 13-02-2013 на 18:52