Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аз пък като си купувам нещо не плащам в %, а с пари. Малко банално, ама никой продавач не ми приема процентите.ами да ти кажа честно, аз като искам да разбера, дали някой наистина печели, го питам "и колко горе-долу си докарваш от това" - и като тръгне да ми отговаря в пари и пипсове и го отписвамАко един търговец не знае каква доходност в проценти има, "не ми го хвали"
ама то това си е мое мнение де, пък аз съм си малко чепата
Сигурно ще ме отпишеш, ако тръгна да ти отговарям.
----------
![]()
![]()
![]()
.................................................. ..............
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
УууууууууууффДе го чукаш, де се пука
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Предлагам да не стигаме до тез крайностиПотупване по рамото мислим, че е достатъчно
Индивидите от една порода имат мнооо допирни точки![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз ти го връщам и ти благодаря не само заради наздравицата, а защото сега има голяма вероятност и моят селски да се присъедени към джумбарето
п.п. Ний с набора съ уточнихме вече![]()
Happy68 (13-02-2013)