Oleg, тая и аз я гледах, доста е изветряла горката, имал съм такива даскялки, всички бяха без мъже![]()
Oleg, тая и аз я гледах, доста е изветряла горката, имал съм такива даскялки, всички бяха без мъже![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Оф мани мани. В 4 клас като бях една такава без мъж ме намразиИ така и не разбрах защо.
На съоченика дето стояхме на един чин му каза че мозъка му бил плесенясал![]()
A пък за пример ни даде какво правела една съоченичка. А тая съоченичка я видях след години, беше си станала бая убита курва в обикновена гимназия![]()
После в унито пък на колегата в гимназията някаква даскалка му казала в прав текст: ЗАЩОТО ТИ СИ МНООГО ТЪП !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти си малко по-малък, аз захапах от комунистическото възпитание, Хитлер спокойно можеше да носи кафенцето на класната ми до трети клас, тая беше ДЗВЕЕЕЕРОф мани мани. В 4 клас като бях една такава без мъж ме намразиИ така и не разбрах защо.
На съоченика дето стояхме на един чин му каза че мозъка му бил плесенясал![]()
A пък за пример ни даде какво правела една съоченичка. А тая съоченичка я видях след години, беше си станала бая убита курва в обикновена гимназия![]()
После в унито пък на колегата в гимназията някаква даскалка му казала в прав текст: ЗАЩОТО ТИ СИ МНООГО ТЪП !!!![]()
Изглежда само аз съм недоволен от нинджата... Преди 3 дни си сложих едно демо, но... дървена дървена и пак дървена . Много е орязана, не може да се мащабира графиката, забива като сменям времевите периоди. Много неприветлива ми се вижда. Дори мислех да отварям тема да се оплаквам от нея![]()
![]()
П.П. Този мултичартс го дръпнах сега и на първо четене в пъти по-добре ми изглежда. Само че нещо не мога да го свържа с **CM където имам демо![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Бе при мен тези неща стават без проблем.Изглежда само аз съм недоволен от нинджата... Преди 3 дни си сложих едно демо, но... дървена дървена и пак дървена . Много е орязана, не може да се мащабира графиката, забива като сменям времевите периоди. Много неприветлива ми се вижда. Дори мислех да отварям тема да се оплаквам от нея![]()
![]()
П.П. Този мултичартс го дръпнах сега и на първо четене в пъти по-добре ми изглежда. Само че нещо не мога да го свържа с **CM където имам демо
За мащабирането....с мишката хващаш ценовата скала и я свиваш/разширяваш. Ако искаш да местиш цялата графика я нагоре-я надолу, пак с ценовата скала и мишката, но натискаш и Ctrl от клавиатурата...то и в мултичартс е така.
За времевите периоди...няма такова нещо. Има време за лоад на котировките, но не и забиване. Можеш да избираш дори точно колко история да ти зарежда.
И за търгуване и за бектест е перфектна.
----------
Моята класна беше готина...поне така си мисля, щото ако не беше готина, а зла, щях да я запомня. От онези години почти нищо не помня.
Обаче виж учителката по природознание в трети клас.....уникална![]()
cyrano (13-02-2013)
Пичове, много добре е че сте се заговорили за учителките си. Трябва да помним добрите си учителки! В тази връзка се сещам за една много поучителна приказка : "Хвани си как да те отрака!"... та признанието изразено чрез спомените ни, е вид оценка отнасяща се към човека вложил енергия в изграждането ни... независимо от сферата.
ако ти забива, значи щайгата ти е допотопна. при мен върви като пушка на един комп от преди 8 години/ селерон 3.0ГХ и 2 РАМ и видеокарта 128МБ/ като същевременно имам отворен и МТ4 на същата машина.Изглежда само аз съм недоволен от нинджата... Преди 3 дни си сложих едно демо, но... дървена дървена и пак дървена . Много е орязана, не може да се мащабира графиката, забива като сменям времевите периоди. Много неприветлива ми се вижда. Дори мислех да отварям тема да се оплаквам от нея![]()
![]()
П.П. Този мултичартс го дръпнах сега и на първо четене в пъти по-добре ми изглежда. Само че нещо не мога да го свържа с **CM където имам демо
друга причина може да са браузърите. новите версии използват хардуерна акселерация ако видеокартата е слаба. та махни браузърите като работи нинджата, а да провери също версията на .NET провери дали е точно тази , която препоръчват от Нинджа.
ЛошоооооооооооА си толкова млад още
Кога станеш кат Грийдито ше забравяш де ти е къщата сигур
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Нали има Джипиес, няма проблем
Ей на, снощи се усетих след разговор с един колега бъдещ успешен трейдър, че съм забравил много важна част от плана си която изпълнявах дословно миналата година.
Въобще.....добре, че трейдинга не изисква много акъл![]()