да разбирам ли, че отзива ти за Нинджата е строго позитивен ???
![]()
да разбирам ли, че отзива ти за Нинджата е строго позитивен ???
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
де да знам. шубе ме е да пробвам с кинти, затва на вас я пробутвамма там от дето я взех , никой не е изревал още
anyway, за 50$/month не си струва риска, а за симулатора не е нужен крак , той и така си е със сто процента функционалност
----------
на 100 % ето още отзиви :
http://www.elitetrader.com/so/?actio...R_ProductID=92
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
MAMYTA (12-02-2013)
Да бе, големи тарикати.
Преди няколко ден пускам дакса, зарежда се графиката обаче не се обновява. Щракна релоад ол хистори, зареди се. Обаче пак не обновява
Питам го брокера и ми вика за реалните има месечна такса
Па на демото си върви без проблем дакса.
А въпроса е принципен не, че е 50 на месец(60, 50 е ако е за една година. Ма то кога ще е за година, направо лайфтайм ще поръчам....обаче сега мотора е на дневен ред). Що да даваме като може да не даваме ?
Ку знайш колко пари съм им оставил на е-сигналДа бе, големи тарикати.
Преди няколко ден пускам дакса, зарежда се графиката обаче не се обновява. Щракна релоад ол хистори, зареди се. Обаче пак не обновява
Питам го брокера и ми вика за реалните има месечна такса
Па на демото си върви без проблем дакса.
А въпроса е принципен не, че е 50 на месец(60, 50 е ако е за една година. Ма то кога ще е за година, направо лайфтайм ще поръчам....обаче сега мотора е на дневен ред). Що да даваме като може да не даваме ?Грийдито още преди година и повече ми викаше : " Закво се набутваш ? " Мъъъъ....
Вече ги разкарах де
Но за Нинджата наистина не си струва, докато мултичартса става, щото и те са скъпички
Па лайфтайма е колко лека кола
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
И правилно. Малко ли се плащат комисионни. Особено пък ти с толкоз сделки и големи обеми.
Въпреки, че като се замислиш за труда който полагат тея хора, за да направят толкова добър софтуер, никак не е малък. Мултичартса така и не мога да му свикна. Въобще не ми е интуитивен. Бутоните също са някакви такива разхвърляни.
Обаче пък така съм свикнал с нинджата, че ако стане проблем и вече не може да се ползва, не знам какво друго ще използвам. С Нинджата изпитвам наслада още като й видя началният скрийн![]()
Като AMG на платформите е![]()
айдееееееее, па почна саИ правилно. Малко ли се плащат комисионни. Особено пък ти с толкоз сделки и големи обеми.
Въпреки, че като се замислиш за труда който полагат тея хора, за да направят толкова добър софтуер, никак не е малък. Мултичартса така и не мога да му свикна. Въобще не ми е интуитивен. Бутоните също са някакви такива разхвърляни.
Обаче пък така съм свикнал с нинджата, че ако стане проблем и вече не може да се ползва, не знам какво друго ще използвам. С Нинджата изпитвам наслада още като й видя началният скрийн![]()
Като AMG на платформите е.................................................. .......................
Е кво ? Точно така си е. Тръгнал на лов за пеперуди с пушка, вместо със срекме
Програмистка му работа, от числата не види, уравнението
Това е статистика, не математика. Работи се с реални числа
п.п. обърках темите, това е за другата тема![]()