Някой скалпер сега как ли го кълца, в рейндж не винаги е лошо
![]()
Някой скалпер сега как ли го кълца, в рейндж не винаги е лошо
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Вбеси ме, че хванали търговския регистър и бухат по телефоните, както и това че смятат народа за съвсем невеж вече.
Минев се сърди, че го критикувам, ами да се сърди- ама да пусне продукт дето не може да се критикува,
Емо, младо момче опитва се нещо да прави, в интерес на истината има младежа напредък откак пише във форума и той сайтче списва - ами само да чете потока от инфо и да го превежда все една трета ще му влезе в главата.
В смисъл искам да кажа, че ние като потребители на такова инфо трябва да имаме изисквания и да не се задоволяваме с ниското ниво, което се предлага от някои.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ха-ха, тия са невероятни нахалнициkypa, Да същия е,
А емо умишлено не му отговорих.
Тия дни имах следната случка, представителя на Маркетс тук имали и хванали търговския регистър и звънят като гламави по телефоните да търсят пари за управление и се натрисат на мен.
След интродукция как само от едно движение на евро-долар, те ако ме съветват ще ме направят милионерка.
Си идваме на думата за платформата питам аз за спредове, почва някаква консултация, както и да е.
И задавам въпросче за индексите.
ПитаТ ме кои ме интересуват
Казвам Дау и Дакс.
Оттам младежа даже не се сети да си сложи ръка на слушалката каза момент и подслушвам аз следното разговорче, какво беше това Дау
Срещу него някакъв изригва
Тъпанар с тъпанар, 3 седмици учиш инструментите дето предлагаме и не може да ги запомниш.
Все пак не съм питали за екзотики.
То си е без коментар.моя телефон стои за ръзка на 3 фирми в търговския регистър и те като ме позхванаха с първата, нямаше оттърване, докато на 5-6 път не им се заканих, че ако още някой ми се обади от тях, ще ги дам под съд, имам си записващо на телефона и ще ги съдя
оттогава спряха, ама после пък започнаха със следващата фирма
(ама интересното е, че подбират само тези с чуждестранни собственици/управители). Ама аз вече нали съм си опитна с тях, и като ги чух и ги изчаках да ми предложат нещото си и им викам - искате ли котировката на еврото в момента ... и така се приключи
ама си беше приключение де
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е мен сега ме налазиха, аз съм си фирмата, значи да чакам офанзива сега.
Няма ли най-после да потегляме нагоре, до 3 часа има време ама няма му се разсърдя да тръгне сега
Язе пък като ми се обадят от няква дето не я знамха-ха, тия са невероятни нахалницимоя телефон стои за ръзка на 3 фирми в търговския регистър и те като ме позхванаха с първата, нямаше оттърване, докато на 5-6 път не им се заканих, че ако още някой ми се обади от тях, ще ги дам под съд, имам си записващо на телефона и ще ги съдя
оттогава спряха, ама после пък започнаха със следващата фирма
(ама интересното е, че подбират само тези с чуждестранни собственици/управители). Ама аз вече нали съм си опитна с тях, и като ги чух и ги изчаках да ми предложат нещото си и им викам - искате ли котировката на еврото в момента ... и така се приключи
ама си беше приключение де
им теглим НАЙ-ТЛЪСТАТА ПОПЪРЖНЯ дето ми
идва на момента на ум и ониз повече не повтарят !!!!
Дъ им е,,,,,,, даже не ги питам от де ми имат телефоня !!!![]()
Happy68 (12-02-2013)
![]()
тъй тъй
аз на едни им казах че се чудя Половин Милион къде да ги инвестирам, то едно момиченце беше май не много в час с нещата, то тъкмо се зарадва горкото че аз му викам сигурно при тях ще ходи Половината Милион, ама накрая като и казах кога точно - другия път, чак сълзичките и усетих по телефоня![]()
![]()
Зависи в какъв момент ме хвана, или ще им тегля нещо или ще ги побъзикам.
Happy68 (12-02-2013)