Утре ще го мислимаз мисля че ще се пробва
Нещо ме разубеди за първите ми виждания към 1.3250
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То и 1,3180 ще стигне ако е обърнат тренда, но не директно, а и винаги има +/- в прогнозите, дори на графиките по българско и лондонско време има разминаване в затварянето, заради часовата разлика. Зависи и от тайм-фрейма, на който се гледа. Мисля и аз утре да гледам на бистър акъл.
Приятна почивка на всички!![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
То сега няма особена подкрепа на тези нива,така че само на добра воля ако реши да ходи нагоре,иначе според мен следващата цел надолу е 1.3270.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
около 3320 3330 някуде трябва да минава на дневната тренд линията и поне за корекция ше има интерес според мен . .....
ако пробие следващото е 3280 като най последно ниво за дълги ....
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
Много еднакво взехме да виждаме нещата и пазара май ще реши да сменя сценария .Почвам да си мисля за един по-задълбочен спад.
На 1.3700 бях хванал върха на седмична с отложена къса,и още ме е яд че я затворих само на +10 щото имах други отворени поръчки а беше петък![]()
Тука ми се струва, че се връщаме към дългата идея. Днес новините са малко и за това очаквам да си останем в рейндж..............
айде една дълга от 68 пуснах да видим тука дъно ли стана от петък![]()
dobro utro..............
Москва. Някои от бунтовниците, с които Франция се бори в северната част на Мали, са същите онези бойци, на които европейската държава помогна в Либия, заяви външният министър на Русия Сергей Лавров.
„В Мали Франция се бори срещу онези бойци, които въоръжи в Либия срещу режима на Муамар Кадафи в разрез с ембаргото върху оръжията на Съвета за сигурност на ООН”, каза Лавров, цитиран от АФП.
Лавров по-рано разкритикува френските доставки на оръжие на бунтовниците за борба с режима на Кадафи, осъждайки интерпретацията на Париж на резолюция на ООН, позволяваща използването на сила за защита на цивилното население.
***http://www.focus-news.net/?id=n1747769
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Добро утро, и успешен ден на всички............................
и аз бих казал ....добро утро...............dobro utro..............
Москва. Някои от бунтовниците, с които Франция се бори в северната част на Мали, са същите онези бойци, на които европейската държава помогна в Либия, заяви външният министър на Русия Сергей Лавров.
„В Мали Франция се бори срещу онези бойци, които въоръжи в Либия срещу режима на Муамар Кадафи в разрез с ембаргото върху оръжията на Съвета за сигурност на ООН”, каза Лавров, цитиран от АФП.
Лавров по-рано разкритикува френските доставки на оръжие на бунтовниците за борба с режима на Кадафи, осъждайки интерпретацията на Париж на резолюция на ООН, позволяваща използването на сила за защита на цивилното население.
***http://www.focus-news.net/?id=n1747769![]()