щоооооооо, знаеш ли как ми е гот да готвя за любимия мъж
и си е виш пилотаж, защото е многооо капризен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
anonimen komardjia (10-02-2013)
Аз готвя много хубаво, ако имам достатъчно вдъхновение, пък ти едва ли щеше да ми го дадеш, така че радвай се, че не съм аз.
Какво ще кажеш по втората част от предишния ми пост - въпросът ми е интересен, защото ми предстои тепърва да опра до него, още тази година всъщност.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще кажа, че е време да почнеш да пишеш постовете си на един дъхАз готвя много хубаво, ако имам достатъчно вдъхновение, пък ти едва ли си способен да ми го дадеш, така че радвай се, че не съм аз.
Какво ще кажеш по втората част от предишния ми пост - въпросът ми е интересен, защото ми предстои тепърва да опра до него, още тази година всъщност.Всичко, което правим има значение, щото иначе минаваме в зоната на здрача
А всеки сам избира как да възпитава децата си и дали да развие в правилна насока заложбите им, което бтв го има във всеки от нас
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Аре да гледаме Кръстника 3
Мале, резил и буква съм изяла
айде да се потапям, че май прекалих днеска и пак 37,8
Лека и Доходна седмица![]()
Гледам да не заприличам на Иволино и компания и няколко поста от по едно изречение гледам да ги синтезирам в един. Ти като ме знаеш каква съм хвърляй по едно око на миналия пост - почти винаги има "доусъвършенствания" в рамките на 5 мин обикновено.
Второто изречение не съм сигурна за кое се отнася, явно си е чист спам.
Третото изречение е свързано частично с въпроса ми, но не му дава конкретен отговор - според теб има ли смисъл да се пращат децата да учат извън страната в която живеят по време на средното образование, къде и защо. Твойто не учеше ли в Америка, защо не учи в Испания? Ако не искаш не отговаряй, макар че не виждам причина - това не е опит за вмешателство в личния живот.Щото други колеги си споделят без да ги питат, а ти все нещо се правиш на тайнствен.