<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Много убаво ше направиш. Гледай само да не те заболи глава от анализи, та и почивкaта да ти пропадне.
Аз пък се чудя да ходя ли тази вечер на дискотека/кръчма по петъчно... или утре, че отдавна не съм ходила. Иска ми се и да пътувам, но имаме ремонт вкъщи и е желателно да се поработи по него...А и за пореден път се опитва да ме хваща някаква настинка.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 08-02-2013 на 23:18
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Eli2356 (08-02-2013)
Та предпочетох да си гледам душевният комфорт, отколкото да си създавам приятни емоции с мадам и да си посипвам главата с пепел.
Хайде,весел ви УЙкенд
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Като гледам как затваря май ще заформи пързалка надоло идната седмица
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А добра ви вечер, пак след успешен ден...
Явно сички сме се огледали у евро/йена - и аз намазах от нея и май си струва да се следи пущината
Давай доларе, че явно 1.222222 ше ни чакаааааа![]()
първо 1.29 после 1.22222222222
айде,прекалих с писането
па щяхме да летим, ду къмту 1.60
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Еееееее то тва ни е по пътя деееееее.....
Ний целите да поставим, после да осигурим среЦтвата, хората .... и тръгвамммееееее
----------
А всъщност, ако някой знае ква точно беше играта на паунда неска, та вървя .... наникакси, ма то и вчера де...
не схванах там надолето актуално лий още или съй изчерпало
Че артисах с една къса ... ко да я права - да я хеджвам ли или да я дублирам![]()