Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (05-02-2013)
Bibco, това реално ми изглежда, бе...Тия да не са някакви правителствени вафли, произведени пак на гърба на народа? Или некоя вафлена фирма се опитва да прокарва лоби в правителството и парлиамента?
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Един пич избягал от затвора след 15 години. Още първата вечер разбил една къща и нахълтал вътре.Не щеш ли вътре се праскали мъж и жена. Нашият пич хванал момъка и го завързал за стола. После се качил върху каката на леглото и докато я завързвал, почнал да я целува по врата.После скочил и отишъл в банята.През това време мъжа казал на жена си :" Мила тоз човек е избягал от затвора и като го гледам как те целуваше по врата май е много загорял за секс.Моля те бъди силна и му позволи да прави всичко с тебе, защото иначе ще ни очисти. Обичам те !
" Па жената му отговорила : " Той всъщност не ме целуваше по врата, а ми сподели, че е гей и ме попита дали имаме вазелин. Аз му казах, че е в шкафчето на банята. Така че мили, направи всичко за да не ни очисти. Обичам те !
"
Тоя пандизчия за по-голям съспенс не трябва ли да е манаф
дсссссссссссссссссссссссс сссссссс
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ели, реално е, въпреки че аз лично няма как да го видя! Има един много весел сайт www.seir.bg - препоръчвам ти го когато ти е скучноОт там е снимчицата...
Eli2356 (05-02-2013)
Две блондинки решават кръстословица. Едната пита:
- Мъжки полов орган с три букви?
- Отвесно или водоравно?
- Отвесно!
- Щом е отвесно, значи е "мек"!
---------------------------------------
На светофара.
- Извинете, а при престрояване сексуалната ориентация ли не ви позволява да дадете сигнал?
- Какво, извинете?
- ДАВАЙ МИГАЧ, БЕ ПЕДЕРAСТ!
----------------------
Двама си говорили:
- Абе много искам в Испания да ходя от бикове да бягам.
Другия му казал:
- Еми ходи на дискотека в Перник бутни някого и бягай
фицката (06-02-2013), Nasko (06-02-2013), greedy (06-02-2013), GGBG (08-02-2013), Emil Enchev (09-02-2013)
http://www.monitor.bg/article?id=372277
oiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
фицката (08-02-2013), GGBG (08-02-2013), Eli2356 (08-02-2013), Emil Enchev (09-02-2013)
Тия нигерийци са много нахални. Като живеех в Студентски град се намираха и такива, не само студенти, а и емигранти, които бяха настанени в някакво гето близо до София, но щъкаха из Студентски град с надеждата да вържат некое моме.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz