айде айде - няма да се оплакваш.
важното е че се разбирате и си помагате.
айде айде - няма да се оплакваш.
важното е че се разбирате и си помагате.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Откъде да намеря в днешно време такава?
Ако ми дадеш да пробвам от твойта, и от залъка ще си откъсна после, ако трябва, за да ти дам материал за натрупване на нова.
----------
Ми то да си женен е като да си имаш постоянно гадже и евентуално това да е написано на един лист хартия, какво толкова? Чак пък мотивацията да ти спада - ако трябва, утре късам листа и съм свободна.
Усещам го като варено царевично брашно, сори - не е много романтично, ама наистина така го усещам....Добре е че се интересуваш от готвене - да има повече обгрижвани жени като мен. Само да не го забравиш този интерес един ден, когато ще има кой да ти готви... или и сега има?
----------
Ти май не разбра дилемата ми - разбиране, помощ и спокойствие в ежедневието или разбиране, помощ и спокойствие извън ежедневието? Най-добре и сигурно има случаи, в които не съществува тази дилема, но за мен съществува. А не трябва да съществува. Защото не живеем само с дребните ежедневни занимания, поне аз не искам да живея така. Май стана много сложно ...![]()
Последна редакция от Eli2356 : 08-02-2013 на 00:59
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ели, ти ме уби с тая мамалигаСпомних си, че и аз я обичам и е време да отида на гости на едни мои приятели-молдовани - те я правят превъзходно!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То зависи и колко го бива брашното, от което се прави - такива коментари чух тази вечер - че царевичното брашно едно време било по-хубаво.
Хайде Лека нощ, т.е. Хубав ден за теб!И да ти е сладко!
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е, то едва ли ще е днес, но през уикенда мога и да я опитам тяхната мамалига. Лека нощ на теб!
аз мамалига правя само за шараните... как ги дърпам с въдицата от езерото после ако знайш...
Последна редакция от MAMYTA : 08-02-2013 на 02:30
Голями ли са шараните във вашето езеро? И местните ловят ли ги, че при мен се назландисват.......................... .................................................. .............................................
аз на едно малко.. до едно голф игрище.... дръпна 3-4 набързо и се прибирам...
има и големи животни по над 10 кила... ама не се дават изобщо....
Не се чуди, а го консумирай и му се радвай. Ти са фичкаш из форекса, а човека мисли как и с какво да те нагости и ти пак недоволна.
Предполагам, че и ти си имаш своите минуси, но едва ли той се чуди. Просто те е приел такава, каквато си и се радва на семейният живот![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
scooterr, абе важно е пари да идват в семейството, а пък няма значение кой донася повече...