Разбрах те, но ти казвам кво направих
на една друга графика.
Дали е правилно построението???
То не е точен въпроса де ама,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е, ти пак с теорията искаш да ме омаешкато цяло да - ако фрактала е ясно изразен и можем да влезем по време на формирането му, преди да е напълно потвърден, обаче като цяло не много сигурно какво ще последва - в смисъл може да развие сложна корекция - след а-бе-це-то да последва още едно и още едновече ако сме в 4та и чакаме 5та вълна имаме малко повече информация - в повечето случаи ако 2 е била сложна 4 ще е простичка (в повечето случаи обратно)
ама не е практично да се търгува на база на товаомаяна съм, споко
значи не става този номер с фрактала. Е, все пак опитах
Благодаря ти за вниманието
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако обясните как ще покатерим и я чарт.......................................... .......
туй за мене по-може да важи![]()
и аз като се изкефя много на някоя сделка - после като видя как съм влязъл в перфектния момент или пък ми се е разминало на косъм след като съм излязъл, я споделям
ама туй движение от никъде до никъде го изтъргувах, пак хванах пипак ама сделката не е кой знае какво тъй че няма за какво да се споделя![]()
аха, добре. Ами според мен е правилно. Но ... възниква въпроса - само до 100% ли да чакаш, или да държиш до помече защото ако наистина е трета вълна, със сигурност ще даде повече, дори може да е много повече. Но тук вече аз не мога да дам мнение.![]()
чувствам се Порастнал![]()
с фрактала става, обаче цялата теория не дава достатъчно точно положение къде може да бъде тоя фрактал и какво може да последва след него. В случая сутрешното покачване и реинджа след това бяха вътрешната структура на таз вълна![]()
Хепи то фиботата аз ги използвам само
като ориентир по големите графики.
Интрадея, пък и трендовете си ги мъча
да си ги хващам с КАКИТЕ !!!!)
Пък и FiboRetracement3 ми ги дава нещата добре !!!
На 4 часа КАКА 4000 ритна курсо !!!![]()
Happy68 (07-02-2013)
туй за мене по-може да важи![]()
и аз като се изкефя много на някоя сделка - после като видя как съм влязъл в перфектния момент или пък ми се е разминало на косъм след като съм излязъл, я споделям
ама туй движение от никъде до никъде го изтъргувах, пак хванах пипак ама сделката не е кой знае какво тъй че няма за какво да се споделя
kypa, това е друго. Всеки може да се изкефи. и да сподели. Но понеже другите видиш ли, не били показали, еди що си си. Май изгледаше по нормален ,когато си беше пуснал бота.
Всъщност, Happy, аз мисля, че в случая Игор малко е посгрешил (но не е съществено) етикирането на вълните (то преди да завърши развитието, не беше възможно да се определи точно, така че грешката не е от незнание, в никакъв случай, той е много опитен вълновик, каквото ида си приказват тук.. Това, което той отбелязва като (а), за мен е цялото (a)-(b)-(c). Следва движение надолу и нагоре за (1)-(2) и голямото изсипване би трябвало да е (3) от C. Сега очаквам рейндж за (4) от C, който би трябвало да е в рамките на 23.6 - 38.2 фибо и да последва (5) от C.здравейтечестито на печелившите, съболезнования на изгубилите
аз имам един въпрос прастически: на тази картинка на Игор синичката С или минава вълна а, или пък (по някаква причина) стига на 1/3 и после обръща. Днес движението е стигнало някъде на половината на С. Та .. , ако трябваше да чакаме цялото С нямаше да можем да вземем вход. И въпросът е: как да познаем, че С-то е свършило?
Ще го нарисувам, но малко по-късно. Трябва да отида да купя храна на мацата, че ще ми извади душата, пък яде само гранула, калпазанката, не ще друго. Като се върна, ще пусна картинка.
Относно това, как да познаем, че C е свършила - малко тренинг да изброиш вълничките и на важни нива на съпротиви и подкрепи (най-често е на ББ), за мен е много важно, ръководен от свещите (те помагат да определиш, кога едно движение приключва и започва ново) и от фибоначитата - слагаш поръчка, слагаш стоп и чакаш.
Ще пусна картинка , но малко по-късно.
Последна редакция от ivaceda : 07-02-2013 на 19:01
Happy68 (07-02-2013)