Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката, дай да забавим малко този пробив, всичко на екс искате, не може така.........![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
видях, даже едно мерси отпрах на Коментара
ама откак таковах една Японка в една Каравана на центъра на едно КУРортно селище преди известно количество години се имам за японски търговец от 17ти век и се почувствувах длъжен да се обадя![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
поскъпването на еврото също не е естествено - то се вижда от графиката, особено пък движението през януари, да не говорим пък за влиянието на йената. Японците просто се уляха тотално. Има много точки в графиките, в които забелязвам тези моменти, просто не ги споделям. Понякога, за малките графики, задавам въпрос във форума относно новината, която е причинила дадено движение и си правя изводи.
Преди години четох една книжка - "Мосад" - доста неща му се изясняват на човекотносно кое, какво и как е в световното пространство
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ти пък от майтап не разбираш. Ами да задам аз въпросът какво представлява обирането на стопове, за което мине не мине се споменава?
Малко е под въпрос дали сме още либета с твоя приятел - той си има друго либе - от Варна.
Пп: (С)кайпе, благодаря и за твойто обяснение на баровете - 3 чука, последния обесен...![]()
Последна редакция от Eli2356 : 06-02-2013 на 15:38
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
нямам против обажданията ти, даже е приятно да се говори за смислени неща, ама това със сексуалните подробности не може ли да го пропускаш, поне в постовете с мен (ако може и ако ме запомниш)![]()
Насочи се към тренд линията. Пробие ли я (а то ще я пробие, вече нямам съмнения), отиваме на 3360-70. На всеки случай , пробие ли тренд линията, аз не пипвам докато не си достигне таргета, Само добавки ще правя.
Фицка, благодаря ти, взех от теб кураж да държа късите!
fxg (06-02-2013)
----------------
----------
МолаНасочи се към тренд линията. Пробие ли я (а то ще я пробие, вече нямам съмнения), отиваме на 3360-70. На всеки случай , пробие ли тренд линията, аз не пипвам докато не си достигне таргета, Само добавки ще правя.
Фицка, благодаря ти, взех от теб кураж да държа късите!Заслугата си е твоя, щот и Фицката сдава стопове понякога
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН