Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
JaY_Z (05-02-2013)
Витлото е един голям вентилатор в предната част на самолета, който служи да разхлажда пилота. Когато той спре, пилотът започва да се изпотява.
Мома ражда и врещи като луда:
- Извадете го това от мен, болиииии! Сложете ми упойка, ще пукна!
По някое време се обръща към гаджето си, стоящо до нея:
- Ти, говедо мръсно, ти ми го направи това! Заради тебе сега ме боли!
Момчето с каменно изражение:
- Еми, аз кога ти виках "Дай да ти го сложа отзад", ти викаше "НЕ! ЩЕЛО ДА БОЛИ!"! Трай сега
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Тоя втория виц направо ме разглоби от смяхВитлото е един голям вентилатор в предната част на самолета, който служи да разхлажда пилота. Когато той спре, пилотът започва да се изпотява.
Мома ражда и врещи като луда:
- Извадете го това от мен, болиииии! Сложете ми упойка, ще пукна!
По някое време се обръща към гаджето си, стоящо до нея:
- Ти, говедо мръсно, ти ми го направи това! Заради тебе сега ме боли!
Момчето с каменно изражение:
- Еми, аз кога ти виках "Дай да ти го сложа отзад", ти викаше "НЕ! ЩЕЛО ДА БОЛИ!"! Трай сегажалко, че само по една благодарност мой са дава, набързо щеше да си с няколко К
![]()
Един пич избягал от затвора след 15 години. Още първата вечер разбил една къща и нахълтал вътре.Не щеш ли вътре се праскали мъж и жена. Нашият пич хванал момъка и го завързал за стола. После се качил върху каката на леглото и докато я завързвал, почнал да я целува по врата.После скочил и отишъл в банята.През това време мъжа казал на жена си :" Мила тоз човек е избягал от затвора и като го гледам как те целуваше по врата май е много загорял за секс.Моля те бъди силна и му позволи да прави всичко с тебе, защото иначе ще ни очисти. Обичам те !
" Па жената му отговорила : " Той всъщност не ме целуваше по врата, а ми сподели, че е гей и ме попита дали имаме вазелин. Аз му казах, че е в шкафчето на банята. Така че мили, направи всичко за да не ни очисти. Обичам те !
"
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
В случай, че някой го е забравил
На бала звучи приятна музика, гостите танцуват. С трясък и гръм по стълбите се свлича поручик Ржевски и мъкне след себе си тоалетна чиния. Слага я в средата на залата, смъква си панталоните, настанява се удобно, изважда табакерата си и вежливо пита:
- Надявам се, дамите нямат нищо против да запаля?
фицката (05-02-2013)