Питай мъ по чуждите градове за кръчмите.... У филибето ич ги не знам......
Зависи кво търсиш. Аларма, кухня, обслужване........![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Работата става напеченаааа! Отивам да апна. Па след туй че видим! Гладна мечка оро не играе.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Май май ше ми пооскубят кожухчето........
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
На нарисуваните вече графики и аз съм много добър![]()
Май ще покриваме целия спад от вчера![]()
.................................................. ..................
Мастер АЛФин, докъде сме с дългото? 3554 е първата цел, почти е сигурно, че ще я стигне. Втората е 3584, дали? Пък ако иде още по-нагоре, малиии...А дано, ама дали?
кухня и тиферич.................................... ...............................
без джангър.................................... .......
----------
лятото бяхме на тепето ли се казва, горе на върха в стария град............. голем зор дакото уцелим от къде да минем................................![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E