Админа има сериозно основание да прегледа тоя потребител. Когато нямаше ботове ни преглеждаха по 1000 пъти, сега иначе няма проблеми за такива.
----------
Само шишове прави и пак са връща. Нищо чудно да затвори над подкрепата 1.3550
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Естествено. Предполагам, че мисля.Папагалщината не помага.
Моите къси още пускат, да му се невидяло. Явно добре съм мислила, щом стопчето ми оцеля. Номерът е да мислиш къде го слагаш.![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Понякога имам чувство,че пазара чака да отворя позиция и веднага хуква в обратна посока
Цял следобяд се мота тука и сега плъзна надолу
Мдаааммммммм..... 40 пипа (до тук) изпуснах, щот ми се досвидяха 5 пипа по-височко да сложа стопа.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Не би трябвало да затвори така без корекция на еврото. Отдавна не бях виждал така силен долара.
.................................................. ..
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Егати корекцията дет направи долара, 170 пипса, да не стане от корекция в някой тренд да почнат мечоците![]()