Най-важното от това, което правиш е да се научиш да мислиш, не да ставаш енциклопедия...... Е, и хартийката.....
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
въъъйййййййй........жубокса и енигмата работят ли още.....там карах едното вишу....бахмамаму и санаториум....ку ми върнат кинтите там дето остайх....ще направя дарение да напрайм едно сиганче човек.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хахахха работят бе, кво говориш.... пълно всяка вечер, но мисля че от цени не можем да се оплачем !!! едно иззлизане примерно във Варна е много по солено... Аз в бокса мога за 15 лв да се направя като куче, да не мога да се прибера....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Късото добре си върви,стопчето на +20
дано веч биците да са заспали длъбочко
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Виждам добре го обсъждаме еврото добре е за ся харесват ми прогнозите ви и аз така мисля![]()
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Пак лъйш. Съвсем за абдали ни взе.......
Каза, че късата ти е от 1.3670 (което само по себе си е невъзможно)
Сега стопа ти бил на +20 ..... серсем невъзможно!!!!! Пияна ли си? дрогирана???? Или нас ни имаш за такива?????
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.